اتمام عملیات اجرایی بیمارستان 64 تختخوابی فریمان تا پایان شهریور

به منظور بررسی روند اجرای بیمارستان 64 تختخوابی فریمان، معاونین توسعه مدیریت و منابع و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این پروژه در حال ساخت بازدید کردند.

به گزارش وب دا، دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر مدقق معاون درمان به همراه دکتر بدیعی مشاور و مدیر دفتر رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان در حال ساخت فریمان، روند اجرای این پروژه را مورد ارزیابی قرار دادند.

بیمارستان 64 تختخوابی فریمان در حال حاضر با پیشرفت 95 درصدی در حال اجراست و بر اساس برنامه ریزی قرار است تا پایان شهریور ماه به دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحویل داده شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بازدید اعلام کرد، پس از تحویل این پروژه در مدت دو ماه اعتبارات لازم برای تجهیز این بیمارستان اختصاص خواهد یافت.

همچنین جمعی از کارشناسان فنی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به همراه مهندس پودینه معاون مدیریت فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه روند اجرای پروژه در حال ساخت بیمارستان فریمان را مورد بررسی قرار دادند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فریمان در حاشیه این بازدید اظهار داشت: کار ساختمانی این بیمارستان که در قالب 65 تخت بستری در حال اجراست رو به پایان است و امید می رود تا چند ماه آینده پس از تجهیز و استقرار نیروی انسانی به بهره برداری برسد.

دکتر جعفری با بیان اینکه همچون گذشته بیمارستان قدیمی این شهرستان ادامه فعالیت خواهد داشت افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، بیمارستان 32 تختخوابی قدیمی، تبدیل به بیمارستان تک تخصصی داخلی خواهد شد و فضاهای مازاد نیز تبدیل به درمانگاه تخصصی می شود که مراحل صدور پروانه برای این اقدام در حال انجام است.

وی با اشاره به حضور متخصص روانپزشک در شهرستان اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده امکانی فراهم شده است که تعداد شش تخت تخصصی روانپزشکی در بیمارستان جدید ایجاد شود.

همچنین در حاشیه این بازدید، فرماندار شهرستان فریمان به مناسبت روز پزشک، از تلاش های دکتر مدقق، دکتر بحرینی و دکتر بدیعی قدردانی کرد.