موفقیت جراحان گروه ارتوپد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیوند عصب دست

جراحان گروه ارتوپد دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به انجام عمل پیوند عصب دست شدند.

به گزارش وب دا، دکتر امیر رضا کچویی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جراح این عمل اظهار داشت: با تجهیز بیمارستان قائم(عج) به تجهیزات مورد نیاز و همچنین سرویس های جراحی دست، امکان پیوند عصب انگشت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پذیر شد.

عضو گروه جراحي ارتوپدي دانشگاه علوم پزشکي مشهد تصریح کرد: این عمل بر روی یک بیمار یمنی که در حادثه بمبباران دچار قطع عصب دست شده بود با موفقیت انجام شد.

دکتر کچویی با اشاره به اینکه بیمار به دلیل سانحه دچار قطع هفت تا هشت سانتی متری عصب دست شده بود خاطر نشان کرد: در این عمل، عصب مورد نیاز از پای بیمار برداشت و به دست وی پیوند زده شد.

وی با بیان اینکه تا پیش از این بیماران دچار قطع عصب دست برای درمان به تهران ارجاع داده می شدند خاطر نشان کرد: با کسب توان علمی و همچنین تجهیز بیمارستان قائم(عج) مشهد به تجهیزات مورد نیاز امکان ارائه خدمات پیوند عصب دست در مشهد فراهم شده است.

گفتنی است: این عمل به همت اعضای هیات علمی و گروه جراحی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر امیر رضا کچویی، دكتر موسوي،دكتر حسيني و دكتر دستجردي انجام شده است.

بیمار یمنی پس از طی دوران نقاهت، با حال عمومی مناسب از بیمارستان قائم(عج) مرخص شد.