پیام تبریک استاندار خراسان رضوی به رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز پزشک

استاندار خراسان رضوی در پیامی فرا رسیدن یکم شهریور؛ روز پزشک و آغاز هفته دولت را به رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تبریک گفت.

به گزارش وب دا، مهندس علی رضا رشیدیان در این پیام آورده است، یکم شهریور و آغاز هفته دولت مصادف با سالروز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته نامدار ایرانی، شیخ الرییس ابوعلی سینا که به شایستگی روز پزشک نامگذاری شده است، فرصت مغتنمی است برای تقدیر از مردان و زنانی آسمانی که با علم و دانش و در اوج فروتنی، درد و رنج بیماری را از جان انسان ها دور می کنند.

در سنجش انجام شده از وضعیت اجتماعی کشور، معلمان و پزشکان دو مرجع مورد اعتماد جامعه هستند و پزشکان از این جهت که با جان و روان انسان سرو کار دارند، منزلت و شرافت ویژه ای دارند و بشر از دیرباز و در همه گستره ی هستی، به طبابت به عنوان پیشه ای مقدس نگریسته است.

در فرهنگ اسلامی ما نیز ارزش دانش گرانقدر پزشکی و فعالیت حرفه ای طبابت، تا بدان اندازه والا و عظیم است که احیای جانی برابر با حیات همه جان هاست. مردم نه فقط برای جستجوی تسکین که در مقام هدایت و مشاوره گاه در تمامی ابعاد زندگی پزشک را محرم و امین خود شمرده و او را پی جویی می کنند.

در بازخوانی پیشینه افتخار آمیز خدمت پزشکان به مردم و میهن اسلامی، حضور حماسی پزشکان در سال های دفاع مقدس فصل درخشانی است که به علت قرابت و همراهی با عظمت معنوی ارزش های شهادت و ایثار، جاودانگی یافته و با تقدیم شهیدان والا مقام، فضای فرهنگی جامعه پزشکی را عزت و آبرو بخشیده است.

بی شک اجرای برنامه تحول نظام سلامت و اقدامات شایسته ی دولت تدبیر و امید در این حوزه، برگ زرینی در کارنامه پرافتخار دولت یازدهم و در راستای منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) برای کاهش دغدغه های بیماران است.

بر خود لازم می دانم این روز را به جنابعالی و همه مردان و زنان پزشکی که جانانه در مسیر سلامت مجاوران و زائران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) گام بر می دارند و از دانش، تجربه و مهارت خویش برای خدمت به خلق خدا که بالاترین عبادت هاست حداکثر استفاده را می کنند؛ تبریک عرض کنم. برای همه تلاش گران این عرضه مقدس، سلامتی، توفیق روز افزون و سربلندی را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

IMAGE
گذری بر رخداد ۲۳ آذر ۱۳۵۷ مشهد ( پنج شنبه, 23 آذر 1396 )