دانشکده داروسازی مشهد با حضور وزیر بهداشت افتتاح می شود

با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتتاح می شود.

به گزارش وب دا، قرار است، این پروژه بزرگ آموزشی که با محوریت اقتصاد مقاومتی از اقدام تا عمل ساخته شده است، در چهارمین روز از هفته دولت با حضور دکتر حسن هاشمی وزیر بهداشت و جمعی از مسئولان ارشد استانی و دانشگاهی افتتاح خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این طرح در 18 هزار متر مربع و با استفاده از آخرین استاندارد های ساخت وساز ساخته شده است.

دکتر بحرینی با بیان اینکه این طرح از تیر ماه سال 94 کلید خورد و تیر ماه سال جاری به دانشگاه تحویل داده شد اظهار داشت: این دانشکده دارای، 13 کلاس درس، 40 آزمایشگاه، 4 سایت کامیپوتر ساختمان های مستقل برای گروه های آموزشی، امور اداری و فضای آزاد مناسب است.

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: این طرح بر اساس استانداردهای ساخت و ساز با صرفه جویی 12 درصدی و با هزینه 294 میلیارد ریال به اجرا در آمده است.