افتتاح بخش سی تی اسکن و درمانگاه تخصصی بیمارستان شریعتی

در سومین روز از هفته دولت،با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سه طرح خدماتی و درمانی در بیمارستان فوق تخصصی شریعتی به بهره برداری رسید.

به گزارش وب دا،در مراسم بهره برداری از بخش سی تی اسکن، دستگاه اکسیژن ساز و درمانگاه تخصصی که در راستای برنامه تحول نظام سلامت به اجرا درآمده است، دکتر مدقق معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، جمعی از مدیران معاونت درمان، فرماندار شهرستان طرقبه و شاندیز و جمعی از مسئولان این شهرستان حضور داشتند.

دکتر مدقق معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته در بیمارستان دکتر شریعتی که در راستای گسترش خدمات رسانی به مردم انجام شده است، از مجموعه مدیریتی این بیمارستان به ویژه دکتر قرایی رییس مرکز قدردانی نمود.

دکتر رحمتی مدیر بیمارستان شریعتی نیز در حاشیه بهره برداری از این طرح ها اظهار داشت: عملیات بازسازی، بهسازی و استاندارد سازی بیمارستان شریعتی از ابتدای برنامه اجرای برنامه تحول نظام سلامت در این مرکز در دستور کار قرار گرفت و تا کنون سه هزار متر از فضای این بیمارستان زیر پوشش قرار گرفته است.

وی بازسازی، استاندارد سازی و بهسازی بخش های زایشگاه،مراقبت های ویژه، قلب، اورژانس و درمانگاه فوق تخصصی را از دیگر اقدامات انجام شده در این مرکز برشمرد.

دکتر رحمتی همچنین با بیان اینکه بر اساس نیاز بیمارستان، تجهیزات مورد نیاز نیز افزوده شده است گفت: تجهیز این مرکز به رادیولوژی دیجیتال، اکوکاردیوگرافی پیشرفته، سی تی اسکن و اکسیژن ساز از مهمترین اقداماتی است که در راستای تجهیز این مرکز صورت گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: در این مدت بیش از 80 میلیارد ریال صرف اجرای طرح های بازسازی، استاندارد سازی و بهسازی این مرکز شده است.

مدیر بیمارستان شریعتی تاکید کرد: اقدامات صورت گرفته در این مرکز موجب شد که برای نخستین بار این بیمارستان در اعتباربخشی رتبه درجه یک را کسب نماید.