با حضور وزیر بهداشت، پروژه بزرگ دانشکده داروسازی مشهد افتتاح شد

با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی،پروژه بزرگ دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتتاح شد.

به گزارش وب دا، این طرح که با محوریت اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل در مدت کمتر از یک سال بر اساس آخرین استانداردهای ساخت و ساز ساخته شده است، در چهارمین روز از هفته دولت با حضور دکتر حسن هاشمی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مهندس رشیدیان استاندار خراسان رضوی،جمعی از مسئولان ارشد استانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، معاونین و روسای دانشکده ها و  جمعی از مدیران دانشگاه افتتاح شد.

دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زیر بنای 18 هزار متر مربع در قالب 13 کلاس درس، 40 آزمایشگاه، 4 سایت کامپیوتر، ساختمان های مستقل اداری و آموزشی ساخته شده است.

به گفته دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این طرح با صرفه جویی 12 درصدی با هزینه 294 میلیارد ریال ساخته شده است و در اجرای آن چشم انداز توسعه دانشگاه در افق 20 ساله نیز در نظر گرفته شده است.

وی خاطر نشان کرد: این دانشکده به گونه ای طراحی شده است که در صورت نیاز می توان فضای فیزیکی آن را نیز توسعه داد.

دکتر بحرینی تاکید کرد: پروژه دانشکده داروسازی که با سرعت بالا و رعایت اصول بهره وری ساخته شده  حاصل همکاری، همدلی و همیاری و اراده مستحکم تیم دست اندرکار است و نمونه ای بارز از اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل در دولت تدبیر و امید است.

وی با اشاره به اینکه در مدت هفت سال از آغاز ساخت این پروژه، پیشرفتی 10 درصدی را داشت اظهار داشت: با توجه به اهمیت این پروژه و نیاز روز افزون دانشگاه به آن، به پایان رساندن پروژه برای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 9 کشوری تبدیل به یک نیاز مبرم تبدیل شده بود.

وی گفت: سرانجام در تیر ماه سال 94، این معاونت تصمیم به ایجاد تغییر اساسی در روند اجرای این پروژه را گرفت و در مدت یک سال با حداقل قیمت تمام شده در مقایسه با سایر ابنیه و طرح های عمرانی و استفاده از مصالح ساختمانی با کیفیت ودرجه یک و ایجاد فضاهای مناسب و معماری زیبا، به اتمام رسید.