وزیر بهداشت، در سال های اخیر 100 قلم داروی جدید تولید داخل وارد چرخه مصرف شده است

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: در حال حاضر 97 درصد از داروی کشور در داخل تولید می شود و ارزش ریالی آن حدود 70 درصد کل مصرف دارویی است.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسن هاشمی در مراسم افتتاح دانشکده داروسازی مشهد با تبریک روز داروساز

به تمامی داروسازان خاطر نشان کرد: در حوزه علوم پزشکی، داروسازی جزء رشته هایی است که پس از انقلاب اسلامی رشد زیادی داشته است و امروز 97 درصد داروی مصرفی کشور در داخل تولید می شود.

اقدامات انجام شده در حوزه داروسازی نمونه ای بارز از اقتصاد مقاومتی است

وی با بیان اینکه در آغاز کار دولت ارزش ریالی کل مصرف داروی کشور حدود 60 تا 62 درصد بود که در حال حاضر این رقم به 70 درصد رسیده است خاطر نشان کرد: در چند سال اخیر حدود 100 قلم داروی جدید به همت داروسازان وارد بازار کشور شده که این امر نمونه ای بارز از اقتصاد مقاومتی، کاهش وابستگی و ارزان تمام شدن خدمت است.

وی تاکید کرد: اگر دارو در کشور تولید نمی شد باید معادل چهار برابر هزینه های کنونی، صرف واردات می شد.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه با وجود اینکه در این مدت یازده میلیون نفر در کشور زیر پوشش بیمه قرار گرفتند و در عین افزایش مصرف و افزایش دسترسی، واردات دارو کاهش پیدا کرده است اظهار داشت:در حال حاضر 350 میلیون دلار واردات دارو نسبت به سال 92 کاهش پیدا کرده است.

50 درصد از دانشمندان یک درصد برتر کشور داروسازان هستند

دکتر سید حشن هاشمی افزود: در سه سال قبل تعداد دانشمندان یک درصد برتر جهان از ایران هشت نفر بودند و این رقم در حال حاضر به 36 نفر رسیده است و 50 درصد این دانشمندان در حوزه داروسازی هستند.

وی افزود: داروسازی ایران مایه افتخار است و امیدواریم بیش از گذشته به جایگاه رفیعی که در خور شان ملت و انقلاب است دست پیدا کند.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از رییس و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ساخت دانشکده داروسازی اظهار امیدواری کرد:جامعه داروسازی استان خراسان رضوی در کنار امکاناتی که فراهم شده است در جهت کاهش وابستگی و افزایش صادرات و ارزآوری تلاش بیشتری داشته است.

دولت کارنامه قابل قبولی در مدت زمان فعالیتش داشته است

دکتر سید حسن هاشمی در بخش دیگری از سخنانش با تبریک هفته دولت و اذعان بر اینکه هر روز، روز دولت و مردم است اظهار داشت: در این مدت، دولت، کارنامه قابل قبولی و در برخی از زمینه ها  از جمله سیاست خارجی، اقدامات بی نظیری داشته است.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: موضوع برجام مسئله کوچکی نبود و به راحتی هم قابل انجام نبود و به گفته مسئولان سیاست خارجی به 60 درصد هدف های برنامه ریزی شده دست پیدا کرده ایم.

دکتر سید حسن هاشمی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه " من به تیم مذاکره کننده کشور اعتماد دارم و نکاتی که می گویم برای طرف مقابل است" خاطر نشان کرد: سخنان رهبر معظم انقلاب عبرت آموز است و و باید از آن درس گرفت و افرادی که منصف هستند باید هر دو وجه را در تمامی زمینه ها از جمله موضوع برجام در نظر بگیرند.

خدمات و اقدامات دولت به مسئله برجام خلاصه نمی شود

وی با اشاره به اینکه خدمات و اقدامات دولت به مسئله برجام خلاصه نمی شود اظهار داشت: در سال های اخیر اقدامات گسترده ای در حوزه کشاورزی، راه و شهر سازی و صنعت نفت و گاز صورت گرفته است که تمامی این موارد مایه افتخار جمهوری اسلامی ایران است.

دکتر هاشمی خاطر نشان کرد: بر اساس گزارشی که وزیر نفت در نشست با مقام معظم رهبری ارائه داد، برای نخستین بار در برداشت از حوزه های مشترک نفت و گاز با کشورهای عراق و قطر نه تنها برابر، بلکه افزایش هم پیدا کرده است.

وی افزود: همچنین بر اساس این گزارش، تمامی فازهای پروژه پارس جنوبی به جز یک فاز سال آینده به بهره برداری می رسد و همه میعانات در حوزه نفت و گاز در کشور تولید می شود و در سال آینده صادر کننده بنزین هم خواهیم بود.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار امیدواری کرد: در مدت باقی مانده از زمان خدمت دولت، بتوانیم با همت و پشتکار، گام های موثری را در راستای سرافرازی میهن جمهوری اسلامی ایران برداریم.

دکتر سید حسن هاشمی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به یک معجزه شبیه بود که در حال حاضر در کل جهان و کشورهای منطقه مایه فخر و مباهات است گفت:باید قدر موهبت انقلاب اسلامی ایران را بدانیم و نباید با گفتار و رفتار نسنجیده به نظام آسیب وارد نماییم.

وی خاطر نشان کرد: دولت و ملت جدا از هم نیستند و بسیاری از اعضای هیات دولت علاوه بر ایثارگری، در انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و پس از آن، نزدیکان و عزیزان خود را نیز تقدیم انقلاب اسلامی نموده اند.

تاکید وزیر بهداشت در راستای افزایش سرانه سلامت خراسان رضوی

وزیر بهداشت درمان و آموزش  پزشکی در ادامه با اشاره به اجرای پروژه های بیمارستانی در مشهد مقدس اظهار امیدواری کرد: که این طرح ها در مدت زمان باقی مانده از فعالیت دولت به ثمر برسد تا بتوانیم مقداری از کمبودهایی که در حوزه بهداشت و درمان گریبانگیر مشهد مقدس است مرتفع نماییم.

دکتر هاشمی با اینکه در حال حاضر سرانه سلامت مردم خراسان رضوی نسبت به بسیاری از استان ها کمتر است اظهار داشت: این در حالی است که وجود زائران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) باری مضاعف به سیستم بهداشت و درمان این استان وارد می کند که امیدواریم با حمایت های دولت و آستان قدس رضوی جبران شود.