پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسب روز داروساز

رییس دانشگاه  علوم پزشکی مشهد در پیامی پنجم شهریور ماه زاد روز محمدبن زکریای رازی، را بر تمامی داروسازان و تلاشگران عرصه تامین، توزیع و عرضه خدمات دارویی استان خراسان رضوی تبریک گفت.

به گزارش وب دا، در این پیام آمده است، در تکمیل زنجیره ارزشمند درمان برای یک بیمار دردمند،  بدون شک، داروساز یکی از اصلی ترین حلقه های به هم تنیده شده و موثر مورد نیاز در این مسیر مقدس است که در  تلاش براي شفای بیمار نقشی بی مانند دارد.

خدمات داروسازان مربوط به روز و مقطع زمانی مشخص نبوده و هر لحظه که نیازمندی در بستر بیماری خود، به نیت برخورداری از شفای الهی، دارو دریافت می‌نماید دست مهربان داروسازانی را که در صنعت داروسازی، پیشخوان داروخانه‌ها و سایر بخش‌های تامین و تدارک دارو مشغول خدمت شبانه‌روزی هستند، لمس می‌نماید.

امروزه، جامعه داروسازی ایران عزیز، با دارا بودن فارغ التحصیلان برجسته و ممتاز ، جامعه ای خدوم و پویا بوده که دوشادوش كليه آحاد جامعه پزشکی، خدمات ارزنده و تحسین برانگیزی را در ابعاد مختلف آموزشي ، پژوهشي، درمانی، بهداشتی و رفاهی تقدیم ملت بزرگ ایران کرده اند و همواره از تلاش های شبانه روزی خود برای پیشرفت و توسعه دانش محور و همه جانبه این علم دریغ نورزیده اند.

دکتر مهرابي بهار در بخشي از اين پيام با اشاره به اجراي موفق برنامه تحول نظام سلامت آورده است: به طور حتم اين موفقيت مرهون همدلي و همراهی تمامي فعالان عرصه سلامت از جمله داروسازان ارجمند است که جا دارد از آن ها قدرداني نمايم.

پنجم شهریورماه، زادروز فیلسوف ،شيمي دان و دانشمند عالیقدر، محمد بن زکریای رازی و روز داروساز به تمام اعضاء جامعه بزرگ و فهیم داروسازی استان خراسان،  چه آناني که سال هاست در این کسوت مشغول خدمت رسانی هستند، چه آنهایی که در کسوت استادی در کرسی های دانشگاهی مشغول تربیت داروسازان جدید هستند و چه  دانشجويان عزيزي  که به عنوان داروسازان آینده این کشور در سنگر علم و دانش در حال تحصیل می باشند ، تبریک و شادباش عرض نموده و مقام و جایگاه والای آنان در کاهش و تسکین آلام دردمندان را مفتخرانه می ستایم و برای تک تک این عزیزان آرزوی سلامتی و نیک بختی مستمر را از درگاه حضرت دوست مسئلت می نمایم.

امید است موفقیت‌های روزافزون شما داروسازان عزیزدر سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل  به مدد دعای خیر بیماران دوچندان باشد و صمیمانه توفیق جامعه ارجمند داروسازی را از خداوند متعال آرزو می‌نمایم.