وزیر بهداشت در نشست شورای اداری استان:

وفاق ملی یکی از تلاش‌های دولت یازدهم است

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی وفاق ملی را یکی از تلاش‌های دولت یازدهم دانست و گفت: دولت یازدهم با رهنمودها و هدایت‌های رهبری ارتباط با سران قوا و با گروه‌های مرجع از جمله رابطه با مرجعیت را به وجود آورد که کم‌‌نظیر است.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسن هاشمی در نشست شورای اداری استان خراسان رضوی که صبح امروز در استانداری برگزار شد، با ابلاغ سلام رئیس جمهور به اعضای این شورا اظهار داشت: امروز به نام دو شهید بزرگوار رجایی و باهنر مزین است که جزو افتخارات جمهوری اسلامی ایران و نمونه و الگوی همه ما هستند.

وی با بیان اینکه انقلاب برای ارتقای اخلاق در جامعه شکل گرفت، افزود: آن دو بزرگوار هم همه روش و منششان مبتنی بر اخلاق بود و هرگاه وقت نماز می‌شد سخنرانی را برای نماز ترک می‌کردند.

وزیر بهداشت فاصله گرفتن از اخلاق در زندگی شخصی و سیاسی را یکی از آفت‌های کشور دانست و ابراز امیدواری کرد: امسال که سال برگزاری انتخابات است به سمت افزایش اخلاق در رفتارهای شخصی و اجتماعی برویم.

دکتر هاشمی با انتقاد از گسترش نسبت‌های ناروا در جامعه افزود: جزای تهمت و غیبت گزاف است چراکه در دین ما حرمت انسان از کعبه فراتر است و باید مراقب باشیم که از نیت و کلاممان تفاسیر و تعابیری برداشت نشود که هزینه‌های سنگینی برای جامعه ایجاد کند.

وزیر بهداشت با اشاره به برجام و نتایج آن تاکید کرد: شاید فکر نمی‌کردیم روزی بتوانیم مسأله PMD را خاتمه دهیم، اما اگر همین یک دستاورد را هم داشته باشد ارزشمند است و نباید غیرمنصفانه به برجام نگریست.

دکتر سید حسن هاشمی به تغییر رشد منفی اقتصادی به رشد مثبت اشاره کرد و گفت: رسیدن به رشد اقتصادی 8 درصد مورد تایید رهبری است و غیرممکن هم نیست.

وی با اشاره به توفیقات صنعت برق و نفت در کاهش وابستگی به انرژی افزود: نه تنها با جیره‌بندی‌ها مواجه نشدیم بلکه 5 هزار مگاوات برق صرفه‌جویی شد و 4 میلیون متقاضی مشترک برق شدند و آب آشامیدنی 2 میلیون و 500 هزار نفر نیز تامین شد و این به معنای آن است که دولت با تمام ظرفیت خود تلاش می‌کند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه می‌توانستیم از مذاکرات هسته‌ای استفاده بهتری بکنیم، گفت: سرمایه‌گذاری خارجی پس از برجام 45 برابر شده و این امر سبب شده آرامش و آسایش بیشتری در جامعه به وجود آید.

دکتر هاشمی بر لزوم ساماندهی وضع یارانه‌ها تاکید کرد و گفت: مشکل اصلی امروز کشور مسأله اقتصادی است و بیشترین وقت را می‌گیرد اما اتفاق و اتحاد می‌تواند ما را در رسیدن به سرمنزل مقصود کمک کند و با دستاوردهای بیشتری مشکلات مردم و کشور را حل کنیم.

وی باقدردانی از اعضای شورای اداری خراسان رضوی که با تمام ظرفیت فعاليت می‌کنند، افزود: حدود یک‌هزار و 200 میلیارد تومان پروژه در حال بهره‌برداری در استان است که البته حق استان بیش از این‌هاست.

وزیر بهداشت ادامه داد: در حوزه سلامت هم همان بیمارستان‌های قدیم همچنان فعال هستند و اگر آستان قدس وارد مسأله شود، امیدهای بیشتری به وجود خواهد آمد.

وزیر بهداشت در پایان ابراز امیدواری کرد: در سال آخر دولت یازدهم تلاش ما برای رسیدن به خط پایان بیشتر شود و فکر کنیم فرصت باقیمانده تنها غنیمت پیش روی ما برای خدمتگزاری است و با همان نیت پاک و صاف و خالصانه تطبیق داشته باشد.