اتمام عملیات اجرایی بیمارستان 540 تختخوابی امام رضا(ع) تا آذر سال جاری

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به پیشرفت 85 درصدی پروژه بیمارستان 540 امام رضا(ع) اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، عملیات اجرایی این طرح تا پایان آذر ماه به اتمام خواهد رسید.

به گزارش وب دا، دکتر بحرینی با اشاره به اینکه کار ساخت بیمارستان 540 تختخوابی امام رضا(ع) از سال 87 در زیر بنای 52 هزار متر مربع آغاز شد و آبان سال 94 پیشرفت فیزیکی آن به 53 درصد رسید خاطر نشان کرد: با دستور وزارت بهداشت و برنامه ریزی جدی مبنی بر اجرای سریع این پروژه، از سال گذشته تا کنون روند اجرای کار سرعت بیشتری گرفت و در حال حاضر به 85 درصد پیشرفت رسیده است.

وی،اجرای پروژه بیمارستان 160 تختخوابی اکبر را از دیگر طرحهای مهم دانشگاه عنوان کرد و افزود: این طرح با حمایت و مشارکت خیران ویژه کودکان در حال ساخت است و به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیمارستان 32 تختخوابی امام خمینی(ره) درگز، بیمارستان 64 تختخوابی فریمان، بیمارستان 32 تختخوابی خلیل آباد و بیمارستان 32 تختخوابی باخرز را از دیگر طرح های در حال اجرا در مناطق زیر پوشش دانشگاه برشمرد و افزود:این طرح ها با پیشرفت بیش از 95 درصد در حال اجراست و امیدواریم که تا پایان امسال به بهره برداری برسد.

دکتر بحرینی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع بیمارستان شهید هاشمی نژاد اشاره کرد و اظهار داشت: بیمارستان 320 تختخوابی هاشمی نژاد در مساحت 27 هزار متر مربع در محوطه کنونی بیمارستان زیر نظر اداره کل راه و شهرسازی در حال اجراست اما تا کنون پیشرفت قابل ملاحظه ای نداشته است.

وی افزود:با توجه به توانمندی و ظرفیت های مناسبی که در تیم معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه وجود دارد، از وزارت بهداشت درخواست شده است که مسئولیت اجرای پروژه را به دانشگاه محول نمایند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اجرای بیمارستان امداد و نجات جنوب در زمینی به مساحت 24 هزار متر مربع را از دیگر طرح های نیمه تمام این دانشگاه برشمرد و گفت: این پروژه با وجود دریافت دو مصوبه هیات دولت و تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم ایجاد بیمارستان امداد و نجات در شمال و جنوب شهر مشهد، نیمه تمام مانده است که در صورت تامین اعتبارات لازم می توان آن را به اجرا  درآورد.