آئین اختتامیه ی چهاردهمین جشنواره " خانواده قرانی" برگزار شد

چهاردهمین جشنواره  "خانواده قرآنی" دانشگاه علوم پزشکی مشهد، که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با همکاری روابط عمومی این دانشگاه برگزار شده بود، 14 شهریورماه با معرفی برترین های جشنواره در دو بخش ویژه و اصلی، به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره "خانواده قرآنی" که با حضور جمعی از مسئولین و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تالار ابن سینا برگزارشد، نفرات برتر در بخش های اصلی ( رشته های مفاهیم، ترتیل، حفظ، اذان، عکاسی، نقاشی ) و ویژه‌ ( رشته های کتابخوانی، خاطره نویسی و تجربه نگاری و فراز خوانی ) جشنواره معرفی و با اهدای لوح تقدیر و جوایز ( نقدی و غیر نقدی ) از آنان تجلیل شد.

قرآن؛ پناهگاهی برای مصون ماندن از لغزش ها

در ابتدای این مراسم مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سخنانی، به تاثیر معارف ناب قرآنی بر زندگی خانوادگی و اجتماعی افراد اشاره کرد و گفت: قرآن همچون پناهگاهی است که هرکس خود و خانواده اش را در لوای آن قرار دهد از لغزش و نابودی مصون خواهد بود و لذا اگر انحراف و بی اخلاقی در فضای جامعه مشاهده می شود ناشی از دور شدن ما انسان ها از فرهنگ و آموزه های ناب قرآنی است.

دکتر طباطبایی به فرآیند برگزاری جشنواره‌ی" خانواده قرآنی" نیز اشاره کرد و گفت: دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای ترویج و نشر فرهنگ گفتمان قرآنی در چهاردهمین سال متوالی، جشنواره خانواده قرآنی را برنامه ریزی و اجرا نمود که مهمترین شاخصه‌ی آن حضور فعال کارکنان به همراه خانواده های آنان بود.

وی همچنین، میزان بالای مشارکت مخاطبان در این جشنواره را یادآورشد و افزود: مجموعا 7 هزار نفر در بخش های مختلف جشنواره شرکت داشتند که این آمار نسبت به آمار جشنواره های مشابه از سطح بسیار خوبی برخوردار است.

دکتر طباطبایی از همکاری و مساعدت رییس دانشگاه علوم پزشکی، معاونت توسعه‌ و مدیر کل روابط عمومی دانشگاه نیز قدردانی و با اشاره به همکاری مستمررابطین قرآنی جشنواره فعالیت آنان را نیز قابل تقدیر دانست.

تسلیم رضای خدا بودن، منطق اهل بیت (علیهم السلام) است

آیت الله سید محمد حسینی زنجانی، میهمان ویژه‌ی این مراسم نیز در سخنانی بر ضرورت شناخت معارف قرآنی و بهره گیری از آن به منظور داشتن زندگی پاک و حیات طیبه تاکید کرد و افزود: از دیدگاه قرآن کریم اساس زندگی پاک بر دو عامل " ایمان و خداباوری" و "عمل صالح" استوار شده است که در بین این دو عامل نیز، ایمان از درجه‌ی اهمیت بیشتری برخوردار است، زیرا به اثبات توحید و باور داشتن عدل الهی منجر خواهد شد؛ موضوع مهمی که امام صادق(ع) نیز در رابطه با آن می فرمایند: " اساس الدین التوحید و العدل".

وی، تسلیم محض بودن در برابر خواست و رضای خداوند را منطق اهل بیت(علیهم السلام) دانست و افزود: لازمه‌ی رسیدن به این مقام بلند باور به اصل توحید و عدل الهی است که سبب می شود فرد در برابر مصائب و حوادث زندگی خردمندانه عمل کرده و زندگی او استحکام یابد.

در ادامه‌ی مراسم، دبیر جشنواره "خانواده قرآنی"  ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری جشنواره " خانواده قرآنی" در دو ماه گذشته گفت: آزمون های جشنواره در دو بخش اصلی و ویژه و به دو شیوه حضوری و غیر حضوری برگزار گردید که در بخش غیر حضوری حدود 4 هزار نفر و در بخش های حضوری قریب به 3 هزار نفر شرکت داشتند.

میرجلیلی ضمن بیان این نکته که همکاری مسئولان روابط عمومی در واحدهای مختلف دانشگاه، میزان مشارکت مخاطبان در جشنواره امسال را تا حد زیادی افزایش داده است از تلاش آنان سپاسگزاری و اعلام داشت: رابطین قرآنی که بهترین عملکرد را در فرآیند اطلاع رسانی و اجرای جشنواره داشته اند مشخص و جوایزی به آنان اهدا خواهد شد.

از دیگر برنامه های این مراسم، تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط عبدالجلیل اشرفی، پخش مستند جشنواره " خانواده قرآنی"، اجرای ابتهال توسط محمد علی شیعه و اهدای جوایز نفرات برتر جشنواره در دو بخش بود. در پایان این مراسم نماز مغرب و عشاء به جماعت برگزار شد.