تهیه بانک اطلاعاتی جامع سمن های حوزه سلامت در حال انجام است

مدیر کل سازمان های مردم نهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تهیه بانک اطلاعاتی جامع سمن های حوزه سلامت در کشور در حال انجام است.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفی جمالی در گردهمایی سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این بانک جامع اطلاعاتی با هدف ساماندهی و شناسایی سمن های فعال در حوزه سلامت تهیه می شود.

وی اظهار کرد: اطلاعات از وضعیت و شمار سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه سلامت کشور بسیار ناقص و ضعیف است.

وی با اشاره به تشکیل معاونت اجتماعی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در راستای برنامه ریزی های صورت گرفته در 14 دانشگاه علوم پزشکی کشور از جمله مشهد معاونت اجتماعی تشکیل شده که در زمینه های تعیین شده فعالیت خواهد داشت.

جمالی افزود: سامانه یاس 190 نیز حاوی تمام نیازمندی های بهداشتی و درمانی در تمام شهرها و روستاهای کشور طراحی شده که به خیرین و نیکوکاران کمک می کند با پرداخت الکترونیکی بتوانند کمک های خود را به صورت هدفمند و مستقیم به تمام نقاط کشور برسانند.

وی اظهار کرد: امکان لازم برای کمک و مشارکت سازمانهای مردم نهاد در این بخش نیز فراهم می شود.

وی با اشاره به فعالیت سمن ها و ضرورت فعالیت این سازمانها، گفت: سمن های فعال در حوزه سلامت باید علاوه بر اهداف و ماموریت های تعریف شده، چشم انداز سه تا پنج ساله برای خود داشته باشند.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی نیز در این گردهمایی گفت: دولت تدبیر و امید دولتی بهداشت محور و سلامت محور است و در عملکرد خود این را به خوبی ثابت کرده است.

سید کمال الدین حسینی افزود: نگاه دولت یازدهم بر مدار عقلانیت به جای عمل کردن هیجانی و احساسی بود که نماد آن اتمام 800 پروژه نیمه تمام از مجموع 1800 پروژه نیمه تمام در استان طی سه سال گذشته است.

وی اظهار کرد: فعالیت سازمانهای مردم نهاد از ملاک های پیشرفت در کشور محسوب می شود ضمن اینکه باید دولت ها و نظام ها به سرمایه های اجتماعی، سرمایه های نمادین و سرمایه های فرهنگی توجه بیشتری داشته باشند.

وی گفت: فعالیت سمن ها به دلیل توان آنها در بسیج داوطلبانه برای حل مشکلات، تاثیر آنها در تغییر سیاست ها و برنامه ها و نیز رشد نهادها در جامعه مدنی، موجب ارتقای توانمندی مردم می شود.