پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز بهورز

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی ضمن گرمیداشت 12 شهریور و روز بهورز، از بهورزان به عنوان یکی از سرمایه های ارزشمند حوزه بهداشت کشور یاد نمود.

به گزارش وب دا، دکتر حمید رضا بهرامی در این پیام آورده است: بهورزان نقش ارزنده ای در ارتقا سلامت کشور ایفا کرده اند به طوری که حاصل تلاش آنها موجب شده است که در حال حاضر این قشر به عنوان نشان جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین المللی شناخته شوند.

بهورزان از موثرترین نیروها در ارتقای سلامت بوده و  فعالیتهای آنها در تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه نقشی حیاتی دارد، به طوریکه با کمترین هزینه و امکانات، با تلاش و فعالیت شبانه روزی خود، نقش مهم و تاثيرگذاری در پیشگیری از بیماریها و صیانت از سلامت مردم دارند.

دکتر بهرامی در بخش دیگری از این پیام با بیان اینکه امروز به یمن حمايتهاي مقام معظم رهبري و تدبير دولت و همدلي تمامي مسئولان، برنامه تحول در نظام سلامت در دو بخش بهداشت و درمان به اجرا در آمده و نقطه عطف دیگری درسیر تحولات تاریخی نظام سلامت کشور رقم زده تاکید نموده است،  نقش تلاش گران عرصه بهداشت و بویژه بهورزان در تحقق اهداف متعالی این طرح با عنایت خاص به گذر اپیدمیولوژیک بیماریها از واگیر به غیر واگیر و  بازپدید و نوپدید، برجسته و غیر قابل انکار است.

خدمات بهورزان جامع ترین خدمات سلامتی برای ابعاد مختلف نیازهای انسان در جهت پیشگیری از بیمار شدن مادران، کودکان و آحاد جامعه روستایی است که این امر مدیون نظام آموزشی بهورزان و تلاش مربیان دلسوز آنان است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این پیام اظهار امیدواری نموده است، با اصلاح سیستم آموزشی کشورمان، سایر اعضای تیم سلامت  نیز بیش از پیش با نگاهی جامع نگر و جامعه نگر، همانند بهورزان ارتقاء سلامت جامعه را گسترش دهند.