نمایه شدن 5 مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایگاههای معتبر علمی

رییس اداره منابع علمی و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نمایه شدن 5 مجله علمی پژوهشی دانشگاه در پایگاه های معتبر علمی خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر رامین صادقی افزود: Archives of Bone and Joint Surgery، Asia Oceania J of Nuclear Medicine & Biology، Avicenna J of Phytomedicine، International J of Pediatricsو Iranian J of Neonatology از مجلاتی برشمرد که در پایگاههای علمی ESCI, Scopus و PMC نمایه شده اند.

وی افزود: در حال حاضر 30 عنوان از مجلات علوم پزشکی کشور در نمایه‌ نامه جدید موسسه تامسون رويترز (آي. اس آي سابق ) با نام (ESCI ) نمايه مي شوند که  پنج  مجله  علمي_پژوهشي در اين ليست،  متعلق به دانشگاه علوم پزشکي مشهد است.

# تبریکطلعت خدیوزاده 1395-06-13 17:23
با سلام و احترام تبریک میگم. واقعا کار بزرگی انجام شده. دست همه کسانی که برای این موفقیت تلاش کردند درد نکنه.
پاسخ | پاسخ با نقل قول کردن | نقل قول