انتصاب مسئول راه اندازی موزه و مرکز اسناد دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در حکمی مسئول راه اندازی موزه و مرکز اسناد این دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفی مهرابی بهار در این حکم،دکتر علی عماد زاده عضو هیات علمی و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را با حفظ سمت به عنوان مسئول راه اندازی موزه و مرکز اسناد دانشگاه تعیین و معرفی نموده است.

تهیه و ارائه ساختار تشکیلاتی موزه و مرکز اسناد، تدوین و ارائه برنامه زمان بندی راه اندازی موزه و مرکز اسناد، تهیه و گردآوری محتوای لازم برای راه اندازی موزه و مرکز اسناد با همکاری تمامی واحدهای دانشگاه، شناسایی و آماده سازی جهت راه اندازی موزه و مرکز اسناد و برآورد اعتبار مورد نیاز جهت راه اندازی موزه و مرکز اسناد از جمله مواردی است که در این حکم به آن تاکید شده است.