اجرای طرح توسعه اورژانس های بیمارستانی در مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت، طرح توسعه اورژانس های بیمارستانی به همت مدیریت فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجرا است.

به گزارش وب دا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عملیات توسعه اورژانس های بیمارستانی شامل 3 اورژانس بیمارستان های طالقانی، امدادی شهید کامیاب و شهید هاشمی نژاد به مساحتی بالغ بر شش هزار و 300 مترمربع  در محدوده زیر پوشش دانشگاه از زمستان سال گذشته آغاز شده و تاکنون در دست تکمیل است.

دکتر سید محمد حسین بحرینی، متوسط پیشرفت این طرح ها را 40 درصد عنوان کرد و اظهار داشت: ، انجام چنین طرح هایی با هدف ارتقای کیفیت خدمات دهی و افزایش رضایت مندی مراجعان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می شود.