با حضور دکتر بحرینی، افتتاح بخش پاتولوژی و چندین طرح دیگر در بیمارستان طالقانی

با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد بخش پاتولوژی مرکز آموزشی، پژوهشی درمانی طالقانی به همراه چند طرح دیگر به بهره برداری رسید.

به گزارش وب دا، در این مراسم که با حضور دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رییس و مدیر بیمارستان و جمعی از مسئولان برگزار شد از بخش پاتولوژی، پاویون پزشکان، مهد کودک این بیمارستان بهره برداری شد.

برای اجرای این طرح ها بیش از 5 میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه شده است.

تا بیش از راه اندازی بخش پاتولوژی بیمارستان طالقانی که برای ساخت آن 600 میلیون ریال و برای تجهیز آن یک میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه شده است بیماران به مراکز درمانی دیگر ارجاع می شدند که با بهره برداری از این بخش، این مشکل مرتفع شد.

دستگاه رادیولوژی با هزینه ای بیش از چهار میلیارد و 800 میلیون ریال از دیگر طرح هایی بود که با حضور دکتر بحرینی در بیمارستان طالقانی به بهره برداری رسید.

با شروع به کار این دستگاه، این بیمارستان دارای دو دستگاه رادیولوژی می شود که یک دستگاه به بیماران اورژانس و دیگری برای بیماران الکتیو اختصاص می یابد.

همچنین از تندیس آیت الله طالقانی که با هشتاد میلیون ریال هزینه ساخته شده است نیز رونمایی گردید.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین از بخش های اورژانس، بیماران الکتیو و همچنین بخش آندوسکوپی و برونکوسکوپی، که چندی پیش به بهره برداری رسیده است بازدید کرد.