کنگره جهانی هیپنوتیزم در دندانپزشکی در مشهد برگزار شد

کنگره جهانی هیپنوتیزم در دندانپزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد امروز با حضور حدود 500 نفر از دندانپزشکان، متخصصان علوم دندانی و سایر متخصصان رشته های مرتبط نظیر بیهوشی، روانپزشکان و روانشناسان از داخل و خارج ایران برگزار شد.

به گزارش وب دا، کنگره جهانی هیپنوتیزم در دندانپزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با همکاری انجمن هیپنوتیزم ایران طی روزهای هفتم تا نهم مهرماه در مشهد برگزار می شود.

رئیس هیات مدیره انجمن هیپنوتیزم ایران طی سخنانی در این مراسم گفت: هیپنوتیزم پدیده طبیعی بشری است که هیچ چیز غیر عادی در آن وجود ندارد، به طوریکه در زندگی رومزه ما به طور مکرر با هیپنوتیزم مواجه هستیم و از این پدیده استفاده درمانی می کنیم.

دکتر علی شریفی با بیان اینکه مثال های متعددی از هیپنوتیزم در زندگی رومزه وجود دارد، اظهار کرد: یکی از بارزترین این مثال ها مجذوب شدن و غرق شدن در تماشای فیلم و شنیدن موسیقی با مطالعه است که در این موضوع شما غرق در فعالیت فکری هستید و فیلم را نگاه و مطالعه می کنید.

به گفته وی، شما غرق در گمان و غیره هستید و از اطراف تا حدی زیادی ذهن شما غافل است، این همان هیپنوتیزم است.

وی خاطر نشان کرد: یعنی هیپنوتیزم خود به خود در زندگی روزمره اتفاق می افتد و در برخی از افراد این پدیده بیشتر و در برخی از افراد کمتر رخ می دهد.

شریفی اظهار کرد: امروزه از علم هیپنوتیزم در درمان بیماریهای مختلفی از جمله جنبه های درمانی آن در حوزه دندانپزشکی کاربرد دارد.

دیبر کنگره جهانی هیپنوتیزم در دندانپزشکی نیز طی سخنانی گفت: در این کنگره بیش از 50 نفر از برجسته ترین متخصصان علم هیپنوتیزم دنیا از آلمان، سوئیس، سوئد، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، دانمارک، اسکاتلند، اندونزی و اتریش شرکت دارند.

دکتر مهدی فتحی افزود: طبق گزارش انجمن جهانی هیپنوتیزم تاکنون هیچ کنگره ای ویژه کاربرد هیپنوتیزم در دندانپزشکی در سطح جهان برگزار نشده است.

وی گفت: در طول سه روز برگزاری کنگره مزبور 45 سخنرانی، 12 کارگاه آموزشی و یک میزگرد با موضوع اخلاق و کاربرد هیپنوتیزم در دندانپزشکی ارائه می شود.

به گفته وی، کارگاههای آموزشی هیپنوتیزم در کشیدن دندان، هیپنوتیزم در درمان ریشه و هیپنوتیزم در دندانپزشکی اطفال از دیگر برنامه های این کنگره هستند.

دبیر انجمن هیپنوتیزم ایران هدف از برگزاری کنگره را آشنایی دندانپزشکان با کاربردهای علم هیپنوتیزم در درمان های دندانپزشکی عنوان و بیان کرد: هیپنوتیزم نقش مهمی در مدیریت و کاهش درد، مقابله با ترس از تزریق در دندانپزشکی، کنترل دندان قروچه، استفاده نکردن از داروهای بی حسی و فوائد آن در دندانپزشکی اطفال دارد.

فتحی ادامه داد: در این کنگره علاوه بر ارائه جنبه های جراحی پیرامون کاربرد هیپنوتیزم در درمان دندانپزشکی، جنبه های روانشناختی نگرشهای هیپنوتیزمی در دندانپزشکی نظیر طراحی مطب و ارتباط با بیمار نیز ارائه خواهد شد.