همایش هسته های پژوهشی گروههای معارف دانشگاههای سراسر کشور در مشهد برگزار شد

همایش هسته های پژوهشی گروههای معارف دانشگاههای سراسر کشور با حضور اعضای هیات علمی برگزیده گروههای معارف 110 دانشگاه کشور برگزار شد.

مدیر ارتقا اساتید معارف دانشگاههای سراسر کشور در این خصوص  گفت: در این همایش 200 نفر از اساتید هیات علمی برگزیده گروه معارف از تمام دانشگاههای سراسر کشور نظیر دانشگاههای علوم پزشکی، وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی شرکت دارند.

دکتر علی خطیبی افزود: همایش مزبور با هدف تقویت روحیه پژوهشی با رویکرد دینی در بین استادان گروه معارف دانشگاههای کشور برگزار می شود.

وی خاطر نشان کرد: در طول سه روز برگزاری این همایش هشت کارگاه آموزشی پیرامون روشهای مقاله نویسی، جدیدترین ایده های پژوهشی در حوزه مسائل اندیشه ای اسلام و معرفی منبع چاپ مجلات اساتید مسلمان برپا خواهد شد.

وی در ادامه اظهار کرد: مبانی معرفتی کاملی از اسلام نام محمدی در دین ما وجود دارد و این موضوع در سر کلاس ها خوب آموزش داده می شود، اما تاکنون در اهداف پژوهشی قرار نگرفته است تا دنیا از این معارف بهره مند شود.

خطیبی با بیان اینکه دانشگاههای دنیا تشنه شنیدن مبانی معرفتی ما هستند، تصریح کرد: اساتید گروه معارف که از مسلط ترین افراد در دانشگاههای کشورمان هستند،تاکنون بیشتر به آموزش و کار معلمی پرداخته اند و مقوله پژوهش در بین استادان مذهبی و معارف جدی گرفته نشده است.

همایش هسته های پژوهشی گروههای معارف دانشگاههای کشور امروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از چهارم آذر آغاز شد و تا ششم آذرماه امسال ادامه دارد.