تمدید مهلت شرکت در کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

مهلت ارسال مقاله به دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی که فروردین سال آینده در مشهد برگزار می شود تا بیستم بهمن ماه تمدید شد.

به گزارش وب دا، دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی(MashhadStemCells-2017)  به همت سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی،دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه رویان در مشهد مقدس در تاریخ 30 فروردین لغایت 1 اردیبهشت ماه 1396 برگزار خواهد شد.

کاربرد سلول بنیادی برای درمان، مدل‌سازی بیماری‌ها و اکتشاف دارویی، مهاجرت سلولی و خانه‌گزینی آن، ژن درمانی و سلول‌های بنیادی، فرصت‌ها و چالش‌ها برای تجاری سازی سلول درمانی، پزشکی ترجمانی سلول درمانی و ایمونوسل تراپی، از جمله مهم ترین محورهای این کنگره می‌باشند.

شایان ذکر است این کنگره دارای امتیاز آموزش مداوم برای گروه‌های مختلف پزشکی شرکت کننده و همراه با برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی خواهد بود.

آخرین مهلت ارسال چکیده مقاله، 20 بهمن ماه 1395 اعلام شده است.

لازم به توضیح است جوایزی به پوسترهای برگزیده در مراسم اختتامیه اهدا خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به

http://mashhadstemcell.com  مراجعه کنند.