نخستین همایش سلامت خانواده،تحکیم خانواده برگزار شد

نخسین همایش استانی سلامت خانواده ،تحکیم خانواده صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

دبیر علمی همایش گفت:این همایش طی روزهای 22 و 23 اسفند با همکاری شورای امور بانوان دانشگاه ،معاونت اجتماعی دانشگاه ،دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جهاد دانشگاهی مشهد با محوریت سلامت خانواده،توانمند سازی خانواده،آسیب های اجتماعی خانواده، مهارت های ارتباطی و سلامت جنسی برگزار شد.

دکتر خدیجه میرزایی افزود:در این همایش تعداد صد و بیست و دو مقاله از سراسر کشور از جمله تهران،شهر کرد،یاسوج و استان خراسان رضوی ارائه شد ، که از این تعداد صد و یازده مقاله پذیرفته شد.

وی تصریح کرد:این همایش در دو روز به منظور تقویت و ارتقاء سلامت خانواده برگزار میشود و روز گذشته نیز کارگاهی در زمینه سلامت جنسی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

دکتر خدیجه میرزایی افزود: هدف اصلی از برگزاری این همایش ها استفاده و به کار گیری راهکار های کاربردی از پژوهش ها و مقالات ارسالی در جهت ارتقاء سلامت خانواده و سلامت جامعه است.

IMAGE
گذری بر رخداد ۲۳ آذر ۱۳۵۷ مشهد ( پنج شنبه, 23 آذر 1396 )