مشهد دومین کنگره‌ی بین‌المللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی

دومین کنگره‌ی بین‌المللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی (MashhadStemCells-2017) فروردین سال آینده در مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، این کنگره 30 فروردین الی اول اردیبهشت سال آینده به همت سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد،دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشگاه رویان برگزار خواهد شد.

دبیر اجرایی کنگره اظهار داشت: پیش بینی می شود بیش از 1200 نفر از اساتید، پزشکان، پژوهشگران و دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی در این همایش شرکت کنند.

دکتر حمید رضا بیدخوری خاطر نشان کرد: در این رویداد علمی پذیرای 12 نفر از اساتید برجسته حوزه سلول های بنیادی و مهندسی بافت از کشورهای آلمان، آمریکا، استرالیا، ایتالیا، چین، مالزی و ترکیه خواهیم بود.

وی افزود: این همایش دارای امتیاز آموزش مداوم برای گروه‌های مختلف علوم پزشکی، داروسازی، دندان پزشکی و پیراپزشکی از 12 امتیاز با توجه به تناسب رشته می باشد.

متقاضیان برای نام نویسی و کسب اطلاعات بیشتر در مورد کنگره  می توانند به اینجا مراجعه کنند.