لزوم همکاری دولت ها در تقویت کیفیت مواد غذایی و سلامت مردم

  • PDF

پرفسور برانکا مسئول تغذیه سازمان بهداشت جهانی اظهار داشت: در قالب سند توسعه پایدار احتیاج به همکاری دولت در جهت تقویت کیفیت مواد غذایی و سلامت مردم و حذف همه انواع تغذیه ناسالم داریم.

به گزارش ستاد خبری کنگره بین المللی تغذیه، وی خاطر نشان کرد: جهان با شکل های گوناگون تغذیه ناسالم از جمله سوء تغذیه، کمبود ویتامین ها و مواد معدنی و بیشتر از همه چاقی دست به گریبان است.

وی تاکید کرد: باید گامی در جهت تغییر سیستم غذایی برداریم ایران کشوری است که در شکل دادن به سیستم غذایی سالم مردمش بسیار فعال عمل می کند. از جمله با درخواست از تولید کنندگان مواد غذایی برای کاهش مقدار نمک، و شکر در محصولاتشان و همچنین با اطلاع رسانی به مصرف کنندگان از طریق برچسب های اطلاع دهنده در همه محصولات کارخانه ای و همچنین با سیاست های افزایش قیمت و مالیات در غذاها و نوشیدنی ها که منجر به انتخاب مواد غذایی سالم می شود.

پروفسور برانکا ادامه داد: بهبود رژیم غذایی سالم به کاهش بیماری های قلبی، چاقی و سرطان منجر می شود، یک چهارم مرگ ها در جهان بر اثر تغذیه ناسالم و بد اتفاق می افتد.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد بسیار فعال در زمینه تغذیه عمومی سالم بوده است از جمله برگزاری این کنگره و سمپوزیوم یکی از این اقدامات است.

مسئول تغذیه سازمان بهداشت جهانی افزود: برای حل مشکلات تغذیه ای جهان به افراد متخصص بیشتری نیاز داریم که اهمیت موضوع را درک کنند و در این راستا برنامه ریزی و تلاش کنند.

 

باتشکر از حسن توجه شما به پایگاه خبری وبدا، خواهشمند است نظرات، انتقادات و پیشنهادهای خود را در مورد متن منتشر شده ارسال فرمایید.
پیام های ارسالی پس از بررسی منتشرخواهد شد.