مصرف نمک در ایران حدود دو برابر بیشتر از میانگین جهانی است

  • PDF

 دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تغذیه ایران در دومین روز از کنگره بین المللی تغذیه در مشهد اظهار داشت: بیماری های غیر واگیر مسئول بیشترین مرگ و میر ها در ایران به شمار می رود.

به گزارش ستاد خبری کنگره بین المللی تغذیه، دکتر هدایت حسینی، شایعترین بیماری های غیر واگیر در ایران را شامل آرتریت روماتوئید، فشار خون بالا، دیابت وسرطان برشمرد.

وی به تحقیق انجام شده در سال 2015 در تهران اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس این تحقیق میانگین مصرف نمک در تهران با 37 گرم در روز  یک و نیم تا دو برابر میانگین سازمان بهداشت جهانی است.

این استاد دانشگاه تهران منبع اصلی دریافت سدیم را استفاده از نمک در زمان پخت و پز غذا ، غذاهای فرآوری شده و سر سفرهای غذایی عنوان کرد و اظهار داشت: در میان مواد غذایی، نان بیشترین میزان نمک را با 31 درصد دارد و پس از آن پنیر در رتبه دوم قرار دارد.

دکتر حسینی با اشاره به اینکه کاهش گام به گام مصرف نمک راهکار مناسبی در رفع این مشکل به شمار می رود خاطر نشان کرد: کاهش نمک منابع غذایی، فرمولاسیون مجدد مواد غذایی، محدودیت میزان نمک در نان و پنیر از جمله راهکارها در پیشبرد این هدف به شمار می رود.

وی تصریح کرد: باید در کنار این موضوع، استفاده از چاشنی های جایگزین مانند سرکه و آب لیمو را نیز ترویج داد. 

 

باتشکر از حسن توجه شما به پایگاه خبری وبدا، خواهشمند است نظرات، انتقادات و پیشنهادهای خود را در مورد متن منتشر شده ارسال فرمایید.
پیام های ارسالی پس از بررسی منتشرخواهد شد.