هجدهمین کنگره اپتومتری خراسان در مشهد برگزار می شود

هجدهمین کنگره اپتومتری خراسان 19 الی 21 اردیبهشت با حضور 500 نفر از اپتومتریست های سراسر کشور در مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، دبیر علمی هجدهمین کنگره اپتومتری خراسان اظهار داشت: این کنگره در محورهایی از جمله  مداخله به هنگام در توانبخشی کودکان کم بینا، اخلاق حرفه ای در اپتومتری، استفاده از بازی های ویدئویی در درمان آمبلویی کودکان، خشکی چشم ناشی از درمان، شیوه درمانی مدرن با ویژن تراپی، اپتومتری رفتاری و تکنولوژی نوین عدسی های پروگروسیو 19 الی 21 اردیبهشت در مشهد برگزار می شود.

دکتر عباس عظیمی خاطر نشان کرد: در این کنگره ۵۰۰ نفر از اپتومتریست ها، چشم پزشکان و دانشجویان رشته اپتومتری از سراسر کشور حضور خواهند یافت.

وی افزود: در مدت زمان فراخوان این کنگره 128 مقاله دریافت شد که  از این تعداد ۶۲ مقاله در قالب سخنرانی و پوستر پذیرفته شده است و در زمان برگزاری کنگره ارائه خواهد شد.

عضو هیات مدیره انجمن علمی اپتومتری ایران گفت: سخنرانان با توجه به رویکرد اصلی کنگره به شرح وظایف اپتومتریست ها، شیوه‌های درمان جدید و معرفی و رونمایی از تکنولوژی‌های جدید در جهت درمان نابینایی واختلالات چشمی می‌پردازند.

دکتر عظیمی در ادامه با اشاره به جایگاه ایران در حوزه اپتومتری خاطر نشان کرد:  ایران در حوزه اپتومتری در شرق مدیترانه دارای رتبه اول است و استان خراسان رضوی به عنوان قطب اپتومتری در شرق مدیترانه شناخته شده است.

دکتر عباس عظیمی افزود: رشته اپتومتری در آغاز در دانشگاه مشهد شکل گرفته وامروز در ۴ دانشگاه علوم پزشکی ایران تا مقطع دکتری تخصصی رشد یافته است.

وی گفت: اپتومتریست ها به عنوان مراقبان اولیه چشم موظف به ارائه خدماتی مثل بررسی عیوب چشمی، اختلالات چشمی، انحرافات چشمی هستند.

رییس انجمن اپتومتری خراسان افزود: متاسفانه آمار نابینایی وکم بینایی در جهان و ایران در حال افزایش است و ما درتلاش برای از بین بردن نابینایی، کم بینایی وپیشگیری از این دو هستیم.

دکتر عظیمی گفت: در تحقیقات به عمل آمده ۴۷ درصد نابینایی‌ها و اختلالات بینایی در ایران به علت آب مروارید،۱۲ درصدآب سیاه،۱۳ درصد مسائل ژنتیکی و عفونت‌ها و ۵ درصد بیماری‌های دیابتیک می‌باشد که ۸۰ درصد این مشکلات با مراجعه به اپتومتریست‌ها قابل پیشگیری است.

عضو هیات مدیره انجمن علمی اپتومتری ایران افزود: این انجمن در تلاش است تا دانش اپتومتری را به عنوان یک دانش حقیقی معرفی کند و نقش مهم جا معه اپتومتری را در سلامت جامعه بیان کند و در این زمینه خدمات گسترده‌ای مثل برگزاری کنگره‌ها و نشست‌ها انجام داده است.

مخاطبان برای دریافت تصاویر این گزارش می توانند به اینجا مراجعه کنند.

اپتومتریس