سومین رویداد ایده پروری و کارآفرینی با موضوع سلامت همراه برگزار می شود

برگزاری نخستین رویداد ایده پروری و کارآفرینی سلامت همراه در مشهد سومین  رویداد ایده پروری و کارآفرینی با موضوع  سلامت همراه با هدف ترویج فرهنگ ایده پردازی و ایجاد کسب و کارهای جدید در حوزه های آی تی و سلامت، در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این رویداد 18 الی 20 اردیبهشت در دانشکده داروسازی و در محورهای اپلیکیشن های آموزشی،سیستم های تصمیم یار بالینی،روش های تشخیصی آنلاین،محاسبه گرهای پزشکی،خودمدیریتی بیماری ها، مرجع های دارویی،بازی های سلامت (هدفمند و آموزشی)،تشخیص، ارزیابی و درمان از راه دور ،ارزیابی مراکز بهداشت و درمان و پاراکلینیک برگزار می شود.

دکتر ممیزان خاطر نشان کرد: داوری اولیه ایده های پذیرفته شده  در روز شنبه 15 اردیبهشت ماه  در محل سالن همایش امام علی (ع) دانشکده پزشکی با حضور و رقابت 33 تیم ایده پرداز  انجام گردیدکه پس از داوری ، 12 تیم جهت حضور در مرحله نهایی  برگزیده شده  و از 18 الی 20 اردیبهشت ماه با هم به رقابت می پردازند.

مدیر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در این دوره سه روزه ، تیم های حاضر زیر نظر مربی های مجرب اقدام به تدوین و تکمیل بوم کسب وکار خود خواهند نمود و در روز سوم نیز با ارائه بوم کسب و کار ایده مربوطه در حضور داوران ، برای کسب رتبه های اول تا سوم به رقابت خواهند پرداخت.