بازدید سرزده رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دانشکده دندانپزشکی

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد همراه جمعی از مسئولان  به طور سرزده از دانشکده دندانپزشکی بازدید نمود.

به گزارش وب دا، در این بازدید که دکتر بحرینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و  دکتر خوبان مدیر روابط عمومی نیز حضور داشتند، دکتر محمد رضا دارابی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشکده دندان پزشکی با اعضای هیات علمی و دانشجویان نیز گفتگو نمود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه از مراحل ساخت طرح توسعه دانشکده دندانپزشکی بازدید و در جریان روند ساخت این پروژه قرار گرفتند.

معاون مالی و اداری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این بازدید درگفتگو با وب دا اظهار داشت: پروژه توسعه دانشکده دندان پزشکی در زیر بنای 5 هزار و 500 متر مربع  در قالب چهار بخش و به منظور گسترش خدمات آموزشی در حال ساخت است.

دکتر رضا زارع با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی قرار است این طرح تا پایان شهریور ماه افتتاح و از ترم آینده تحصیلی در بخش آموزش دانشجویان مورد استفاده قرار گیرد خاطر نشان کرد: با بهره برداری از این پروژه 140 یونیت دندانپزشکی جدید ایجاد خواهد شد.

وی تصریح کرد: کمبود فضای آموزشی همواره یکی از مشکلات دانشکده دندانپزشکی محسوب می شد که با راه اندازی این پروژه مشکل کمبود فضای آموزشی مرتفع شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با حضور در محل دانشکده داروسازی قدیم که در حال حاضر به معاونت دانشجویی فرهنگی اختصاص یافته است بازدید نمود.

در این بازدید که جمعی از مدیران حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی نیز حضور داشتند برنامه های بازسازی و بهسازی این معاونت مورد بررسی قرار گرفت.