نخستین نشست هیات امنا در سال 97 برگزار می شود

نخستین نشست هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 97 به صورت استانی و با تجمیع دانشگاه های خراسان رضوی برگزار می شود.

رییس دبیر خانه دائمی هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا در خصوص اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه در سال جاری، گفت: این جلسه ساعت 9 صبح روز یک شنبه، دهم تیر ماه سال جاری در مجتمع فرهنگی، پژوهشی و آموزشی سپید برگزار می شود.

دکتر حسینی به مهمترین دستورات این جلسه اشاره و ادامه داد: در این نشست به بررسی شاخص های عملکردی سال 1396، گزارش برنامه عملیاتی سال 96، اصلاحیه و عملکرد بودجه سال 1396 و دستورات مشترک وزارتی و اختصاصی دانشگاه های خراسان رضوی( مشهد، تربت جام، تربت حیدریه، نیشابور، گناباد و سبزوار) خواهیم پرداخت.