هیات امنا دانشگاه های علوم پزشکی یکی از ارگان های مهم تصمیم گیری به شمار می روند

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: هیات های امنا به عنوان یکی از ارگان های مهم تصمیم گیری می توانند در مسیر اقتصاد مقاومتی، طرح تحول نظام سلامت، اجتماعی کردن سلامت و... نیر نقش به سزایی داشته باشند.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در نخستین نشست مشترک هیات امنای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: استان خراسان رضوی متشکل از شش دانشگاه است که محور وحدت تمامی آن ها امام رضا(ع) است.

وی ادامه داد: این دانشگاه ها در گذشته و هم اکنون هم افزایی بسیار خوبی با یکدیگر دارند و برگزاری این نشست به صورت استانی جهت جلوگیری از اتلاف منابع انسانی و مالی گرفته شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد وحدت رویه جهت یکسان سازی در استان ها از سوی وزارت بهداشت را یک اقدام موثر دانست و گفت: در این جلسه اعضای جدیدی به هیات امنای دانشگاه افزوده شدند و عزیزانی نیز در این دوره از جلسات حضور نخواهند داشت که امیدواریم همچنان از مشاوره ها و راهنمایی های این بزرگواران استفاده کنیم.
دکتر دارابی شرایط کنونی کشور را حساس دانست و بیان داشت: دشمنان بیرونی و داخلی در یک جنگ نرم و تمام عیار اقتصادی در تلاش هستند تا مردم را نسبت به نظام کم توجه کنند که به طور حتم با وحدت رویه مسئولان این جنگ نرم را نیز مانند دیگر شرایط سخت کشور با موفقیت پشت سر خواهیم گذاشت.
وی نقش دانشگاه ها را به عنوان کارخانه های انسان سازی در چنین شرایطی مهم ارزیابی و تصریح کرد: هیات های امنا به عنوان یکی از ارگان های مهم تصمیم گیری می توانند در مسیر اقتصاد مقاومتی، طرح تحول نظام سلامت، اجتماعی کردن سلامت و... نیر نقش به سزایی داشته باشند.
دبیر هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن ابراز امیدواری در حرکت به سمت استقلال دانشگاه ها از طریق هیات امنا، افزود: باید تلاش کنیم در همه عرصه های دانشگاه های علوم پزشکی در مسیر خدمت به مردم حرکت کنیم.
دکتر دارابی ضمن تقدیر از تلاش تمامی اعضای هیات امنا از تلاش های دکتر مرندی و دکتر تفقدی در دوره های قبلی هیات امنا تقدیر و حضور اعضای جدید هیات امنا را پاس داشت.
در پایان این مراسم دکتر دارابی ضمن معرفی دکتر امیر حسین قاضی زاده هاشمی؛ نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، دکتر گلمکانی؛ معاون پارلمانی و حقوقی وزارت بهداشت، دکتر عبدالله بهرامی؛ رئیس بیمارستان امام رضا(ع)، دکتر قربانی؛ نماینده استاندار خراسان رضوی، دکتر مهرابی بهار؛ رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی مشهد،  دکتر سید علی شمسیان و دکتر مجید ابریشمی به عنوان اعضای جدید هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اهدای لوح تقدیر و تندیس یادبود از زحمات دکتر مرندی و دکتر تفقدی تقدیر کرد.
دکتر مرندی نیز ضمن قدردانی از تکریم صورت گرفته بر اولویت قرار دادن بهداشت تاکید کرد و گفت: موفقیت در عمل به سیاست های سلامت مد نظر رهبری معظم انقلاب، بهبود شاخص های سلامت، ایجاد عدالت در سلامت و کاهش هزینه های درمان با این نگاه تقویت می شود.