بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از موسسه همدم فتح المبین

همزمان با دهه کرامت و گرامیداشت هفته بهزیستی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه جمعی از مسئولان دانشگاه  از موسسه خیریه توانبخشی دختران بی سرپرست و کم توان ذهنی همدم فتح المبین بازدید نمود.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی ضمن تبریک هفته بهزیستی و قدردانی از  افرادی که در این موسسات فعالیت میکنند اظهار کرد: خدمت به معلولین علاقه و ایثارگری خاصی می طلبد و به طور  حتم افراد و خیرینی که در این حوزه فعالیت می کنند از اجری معنوی برخوردار می شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ضمن بازدید از بخش های مختلف موسسه همدم فتح المبین، با اشتیاق پای صحبت های دختران همدم نشست و در جریان مشکلات و کاستی های آنان قرار گرفت.

دکتر دارابی در حاشیه این بازدید اظهار داشت:  بایستی در زمینه معرفی این موسسات  فرهنگ سازی شود تا خیرین بتوانند در حوزه های سلامت ، آموزش و پرورش،و فقرزدایی از مردم گام بردارند.

مشاور اجتماعی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در ابن بازدید با اشاره به اجرای طرح بررسی کم کاری تیروئید در مراکز بهداشتی زیر پوشش دانشگاه اظهار داشت: با اجرای این برنامه و شناسایی زودهنگام بیماری از بروز مشکلات ذهنی و عقب ماندگی بسیاری از کودکان در معرض خطر جلوگیری شده است.

دکترخدایی،در ادامه با اشاره به فعالیت های امور اجتماعی دانشگاه خاطر نشان کرد: آموزش،حمایت ،توانمند سازی وهمفکری از ارکان اصلی دراین حوزه به شمار می رود.

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کارگاه گلیم بافی دختران همدم و قیچی نمودن آخرین رج یکی از گلیم های دستباف دختران مددجو از جمله برنامه های قابل توجه در این بازدید بود.