صرفه جویی حداکثری، اولویت وزارت بهداشت است

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: صرفه جویی در عرصه های مختلف بهداشت،درمان و آموزش ، جزو اولویت های اصلی این وزارت خانه در شرایط حساس کنونی است.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسن هاشمی در همایش مدیران حراست دانشگاه های علوم پزشکی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد ؛ضمن تاکید بر افزایش راز داری، صداقت، شفافیت و عمل گرایی در حوزه های کاری و عملیاتی، بر ضرورت صرفه جویی حداکثری در عرصه های مختلف درمان، آموزش، بهداشت و ....اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی که عوامل ضد انقلاب و دشمنان خارجی قصد ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را دارند، مصمم هستیم که برای مقابله با زیاده خواهی ها و بحران های احتمالی تدابیر لازم را به کار ببندیم.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به زحمات شبانه روزی نیروهای خدوم در عرصه های جهادی در شرایط بحران، رویکرد وزارت بهداشت را رویکردی جهادی دانست و تصریح کرد: با خرد جمعی، هماهنگی و پشتکار و جدیت می توانیم به مشکلات فائق آییم.

گفتنی است: همایش مدیران حراست دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.