بررسی تازه های تشخیص و درمان سرطانهای تخمدان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

سمینار تخصصی تازه های تشخیص و درمان سرطان های تخمدان با حضور صاحبنظران، متخصصان و اعضای هیات علمی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

دبیر علمی سمینار و دانشیار گروه انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار داشت: این سمینار در قالب سخنرانی و دو نشست تخصصی به منظور بحث و تبادل نظر در زمینه راهکارهای جدید تشخیص و درمان سرطان های تخمدان به مدت یک روز برگزار شده است.

دکتر سودابه شهید ثالت، اپیدمیولوژی سرطانهای تخمدان، پاتولوژی سرطانهای تخمدان، نقش جراحی در سرطانهای اپیتلیال  تخمدان و نقش درمانهای غیر جراحی در سرطانهای اپیتلیال تخمدان، نقش ژنتیک در سرطانهای تخمدان، نقش جراحی در سرطانهای غیر اپیتلیال  تخمدان، نقش درمانهای غیر جراحی در سرطانهای غیر اپیتلیال تخمدان و درمان های حمایتی و تسکینی در بیماران مبتلا به سرطان های تخمدان متاستاتیک از جمله محورهای این سمینار عنوان کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: دراین سمینار دو نشست تخصصی نیز شامل سرطان اپیتلیال تخمدان و سرطان غیر اپیتلیال تخمدان برگزار شد.

وی تصریح کرد: متخصصین رادیوانکولوژی، جراحی عمومی، زنان و زایمان، رادیولوژی، پاتولوژی، هماتولوژی  و  پزشکان عمومی بودند.