نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت در مشهد برگزار می شود

مشهد میزبان نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشیار گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت از برگزاری نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و دومین همایش ملی سواد سلامت در آبان ماه سال جاری در مشهد خبر داد.

دکتر نوشین پیمان در گفتگو با وب دا گفت: نهمین کنگره ملی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و دومین همایش ملی سواد سلامت 27 الی 29 مرداد به منظور فراهم شدن امکان تبادل نظر علمی میان  متخصصین رشته های مرتبط در خصوص مسائل مربوط به ارتقاء سلامت و در نتیجه آشنایی دانشجویان و اساتید رشته های علوم پزشکی با تازه های علمی رشته و ارتقاء سطح علمی برگزار می شود.

دبیر علمی این کنگره اذعان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حمایت انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و دانشگاه های علوم پزشکی خراسان شمالی و جنوبی برگزار کننده این کنگره است.

دکتر نوشین پیمان با اشاره به اینکه این کنگره با محوریت "سلامت همه جانبه و توسعه پایدار" برگزار می شود خاطر نشان کرد: رویکردهای نوین در توسعه سواد سلامت ،ارتقای سلامت، شادکامی و کیفیت زندگی،سبک زندگی سالم و کنترل بیماری های غیرواگیر،مسئولیت پذیری و پاسخگویی در ارتقای سلامت،سلامت سرمایه ی اجتماعی،سلامت در همه سیاست ها و اجتماعی شدن سلامت از جمله محورهای این کنگره به شمار می رود.

دکتر پیمان اظهار داشت: گروه های بهداشت عمومی، پرستاران، ماماها، پزشکان عمومی و متخصصان پزشک خانواده و پزشکی اجتماعی از گروههای هدف و مخاطبین این کنگره به شمار می روند.

وی با اشاره به برنامه های این کنگره تصریح کرد: پنل های تخصصی با محوریت سلامت همه جانبه و توسعه پایدار در این کنگره و همایش ارائه خواهد شد.

دکتر پیمان با بیان اینکه برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و اساتید در این کنگره برنامه ریزی شده است اظهار امیدواری کرد: با برگزاری پنل های تخصصی و ارائه سخنرانی در حیطه های مختلف سلامت به اهداف کنگره دست پیدا کنیم.