برگزاری کنفرانس کاردیو انکولوژی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

کنفرانس کاردیوانکولوژی با همکاری گروه های قلب و عروق، رادیوانکولوژی  و هماتولوژی انکولوژی در دانشگاه علوم  پزشکی مشهد برگزار شد.

دبیر اجرایی کنفرانس کاردیوانکولوژی در گفتگو با وب دا اظهار داشت: این کنفرانس به مدت یک روز در محورهای درگیری قلبی عروقی در سرطان ها، عوارض قلبی عروقی بدنبال شیمی درمانی: انتراسیکلینها، عوارض قلبی عروقی بدنبال شیمی درمانی (غیر آنتراسیکلینی)، عوارض قلبی عروقی بدنبال رادیو تراپی، نقش تصویربرداری در مونیتورینگ بیمارانی که شیمی درمانی می شوند(مرور گایدلاین ASE) برگزار می شود.

دکتر سودابه شهید ثالث، درمان فشارخون بالا و نارسایی قلب بدنبال کموتراپی، کنترل و پیشگیری کاردیوتوکسیسیتی در جریان شیمی درمانی (مرور گایدلاین ESC)، پیشگیری از کاردیوتوکسیسیتی در شیمی درمانی)درمانهای حفاظتی، نکات کلیدی در ارتباط با اسکرینینگ بیماران تحت شیمی درمانی را از دیگر محورهای سخنرانی این کنفرانس عنوان کرد.

رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در این کنفرانس دو پانل تخصصی با موضوعات کاردیوتوکسیسیتی در بیماران مبتلا به سرطان پستان ،با محوریت داروهای آنتراسیکلینی و کاردیوتوکسیسیتی در بیماران مبتلا به سرطان پستان ،با محوریت داروهای هدفمند برگزار شد.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: متخصصین قلب و عروق، متخصصین رادیوانکولوژی، متخصصین هماتولوژی انکولوژی و متخصصین بیماری های داخلی از گروه های هدف این کنفرانس بودند.