رییس دانشگاه،لزوم همکاری تمام سازمان های دولتی و غیر دولتی در راستای ارتقاء سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ایجاد معاونت اجتماعی در وزارت بهداشت را یکی از ابتکارات مهم در سال های اخیر برشمرد و اظهار داشت: ایجاد این معاونت اهمیت موضوع اجتماعی شدن سلامت و نقش دیگر سازمان های دولتی و غیر دولتی در ارتقاء سلامت جامعه را می رساند .

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در نشست با مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، به نقش سازمان هلال احمر در زمان بروز حوادث غیر مترقبه اشاره و خاطر نشان کرد:طرح های مشترک میان دانشگاه و هلال احمر موجب ارتقاء سلامت جامعه شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به تعامل و همکاری مناسب دو سازمان در بخش های مختلف، پیشنهاد عقد تفاهم نامه در خصوص موضوع همکاری های بین بخشی فیمابین دو ارگان ارایه نمود.

وی در ادامه ،به نقش مجامع سلامت و ارتباطی که مردم ،خیرین ، و سازمانهای مردم نهاد دارند اشاره کرد و با توجه به اجتماعی شدن سلامت، ایجاد معاونت مشارکت های اجتماعی در دانشگاه را نقطه عطفی در ارایه خدمات دانشگاه به مردم برشمرد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ، ضمن تبریک روز پزشک اظهار داشت: این سازمان و  دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه درمان اضطراری،حوادث غیر مترقبه ، اراِیه خدمات به بیماران و مصدومین در حوادث همکاری های موثری دارند.

دکتر احمدی خاطر نشان کرد: به زودی پروانه مرکز جامع توانبخشی هلال احمرازدانشگاه علوم پزشکی اخذ میگردد واین مرکز میتواند به ارایه خدمات توانبخشی  به بیماران حادثه دیده بپردازد.

وی به طرح های اجرایی هلال احمر ، از جمله طرح سلامت یار "کمک های غیر پزشکی" جهت بیماران فاقد همراه اشاره کردو گفت: مرحله نخست این طرح به صورت پایلوت در بیمارستان قائم(عج) با مشارکت داوطلبان هلال احمر از مهر ماه 96  شروع شده است و فاز دوم نیز به زودی با داوطلبان بیشتر اجرا خواهد شد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی اجرای طرح خادم را از دیگر طرح ها برشمرد که  در راستای ارتقا آمادگی خانواده ها در مخاطرات اجرا می شود.

دکتر احمدی ابراز کرد؛در استان خراسان رضوی 64 هزارخانوارازآموزشهای چهره به چهره برخوردارهستند.