پیام وزیر بهداشت به همایش کشوری بهورزان

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پیامی به همایش تقدیر از بهورزان نمونه کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد اظهار داشته است: دسترسی شهروندان به خدمات اولیه و اساسی سلامت نه تنها از وظایف مهم دولت هاست که یکی از چالش های جدی پیش روی آن ها به شمار می رود.

به گزارش وب دا، دکتر هاشمی در این پیام آورده است، نکته مهم اینکه پوشش همگانی سلامت ارتباط تنگاتنگی با شرایط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی هر کشور دارد. در کشور ما طی سال های 1361 تا 1366 طرح نظام شبکه های بهداشتی و درمانی به عنوان یکی از موفق ترین تجربیات جهانی در زمینه دستیابی آحاد جامعه به خدمات سلامت اجرا شد.

با آغاز به کار دولت یازدهم و اجرای طرح تحول نظام سلامت حرکت در این مسیر شتابی فزون تر گرفت و شاهد رشد چشمگیر خدمات سلامت در سطح کشور بودیم، رشدی که در مناطق محروم چشمگیر تر است البته رضایت مندی مردم از حوزه سلامت هیچگاه 100 درصد و یا نزدیک به آن نخواهد شد اما لازم است توجه داشته باشیم موفقیت ها و ناکامی ها نسبی هستند و برای تحلیل درست لازم است بدانیم کجا بوده ایم و اینک کجا هستیم.

طی 4 سال گذشته فقط بیش از سه هزار خانه بهداشت در کشور احداث شده است و امروز تمام افراد تحت پوشش خانه های بهداشت از خدمات پزشکان و بهورزان استفاده می کنند بنابراین با اطمینان می توان گفت که در تحقق عدالت در حوزه سلامت حرکتی رو به جلو داشته ایم و بهورزان برای رسیدن به این نقطه تلاشی جدی و افتخار آفرین داشته اند.

دکتر هاشمی در این پیام اظهار امیدواری نموده است، با اجرای دوره های کاردانی و کارشناسی برای تربیت بهورزان جامعه نگر از خدمات این عزیزان بهره ببریم و همزمان مشکلات موجود را نیز به تدریج حل کنیم.

با آرزوی موفقیت و بهروزی بهورزان عزیز،فرا رسیدن روز بهورز را به یکایک این بزرگواران تبریک می گویم.