دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان "همایش ملی نقش مدیریت منابع انسانی در نظام سلامت"

مدیر سرمایه انسانی دانشگاه از برگزاری "همایش ملی نقش مدیریت منابع انسانی در نظام سلامت" در دانشگاه خبر داد. دکتر عبداله ریحانی یساولی در گفت و گو با وب دا، ضمن اعلام این خبر افزود: با توجه به هماهنگی و برنامه‌ریزی انجام شده با معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت متبوع، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه مورخ 4و5 مهرماه 97، میزبان این رویداد مهم خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری این همایش ملی با شیوه جدید و با رویکرد ارائه راهکارهای افزایش بهره وری طرح تحول نظام سلامت گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، مباحث در سه پنل تخصصی بر مبنای محورهای بکارگیری و نگهداشت منابع انسانی، توانمند سازی منابع انسانی و جبران خدمت، توسط اعضاء پنل و با مشارکت تعدادی از مدعوین پیگیری و نتایج هر پنل در قالب بیانیه نهایی همایش، از طریق اداره کل منابع انسانی وزارت متبوع به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ خواهد شد.

دکتر ریحانی با اشاره به حضور برخی معاونین مقام عالی وزارت، روسا، معاونین توسعه مدیریت و منابع، مدیران منابع انسانی و تعدادی از مدیران بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به همراه مدیران کشوری و استانی و اندیشمندان حوزه مدیریت، ابراز امیدواری نمود نتایج حاصل از این همایش با رفع برخی مشکلات حوزه منابع انسانی نظام سلامت، موجب بهبود بهره وری طرح تحول نظام سلامت و در نهایت افزایش کیفیت ارائه خدمات و رضایت مردم شریف ایران اسلامی گردد.