بین المللی سازی از مهمترین اهداف دانشگاه علوم پزشکی مشهد

نشست شوراي بين الملل دانشگاه هاي علوم پزشكي كلان منطقه ٩ با تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی مشهد  برگزار شد.

به گزارش وب دا ، مدير بين الملل دانشگاه  مشهد با بيان اين كه بین المللی سازی دانشگاه ها از مهمترین اهداف برگزاری این نشست است  گفت: نشست شوراي بين الملل دانشگاه هاي علوم پزشكي كلان منطقه ٩ به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي و با حضور معاون قائم مقام وزیر در امور بین الملل در روئین اسفراین برگزار گردید.

دکتر سیامک زارعی قنواتی تصریح نمود:در اين نشست دانشگاه ها به ارائه عملكرد خود در  حوزه های مختلف  پرداخته و تجربيات و برنامه هاي خود را در زمينه بين المللي سازي مطرح و به تبادل نظر در این زمینه می پردازند.

در ادامه این نشست معاون قائم مقام وزیر در امور بین الملل وزارت ، بر استفاده از ظرفیت همه دانشگاه‌های کلان منطقه 9 تا رسیدن به اهداف تاکید نموده و افزود : با توجه به گزارشات ارائه شده در شورای دوم ، توسعه همکاریها در زمینه آموزش، تحقیقات و فناوری با استفاده از فضای مجازی در کاهش هزینه ها موثر است و می بایست پیگیری شود.

دکتر امیر خانی خاطر نشان کرد:  بهره مندی از ظرفیت ایرانیان مقیم خارج از کشور که ارتباط عاطفی یا نسبی در استانی خاص دارند بسیار با اهمیت بوده و میتواند زمینه ساز همکاری های مناسب و خوبی در حوزه آموزش، تحقیقات و فناوری گردد.

معاون قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل  ازفعالیت ها، تلاش و هماهنگی تمامی دانشگاه های کلان منطقه 9 بویژه مدیریت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشکر و قدردانی نموده و بر لزوم همکاری و همراهی همه دانشگاه ها تاکید نمود.

مدیر بین الملل دانشگاه در پایان گفت: با موافقت کلیه حاضرین مقرر گردید نشست بعدی شورای بین الملل کلان منطقه 9 کشور در خراسان جنوبی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار گردد.