برگزاری هفتمین دوره توانمندسازی مدیران بیمارستانی

کارگاه آموزشی "‌مدیریت کیفیت و ایمنی بیمار‌" آخرین دوره از مجموعه دوره های آموزشی توانمندسازی مدیران بیمارستانی، با حضور مدیران بیمارستانهای قطب 9 کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.

به گزارش وب دا؛ مدیر سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آعاز این دوره ، ارتقاء خدمات بيمارستاني را بعنوان يكي از مهم‌ترين اهداف طرح تحول نظام سلامت برشمرد و تحقق این هدف را از طریق ایجاد تحول در مدیریت بیمارستان‌ها امکانپذیر عنوان نمود.

عبداله ریحانی یساولی در همین رابطه ابراز امیدواری نمود: با اجراي مجموعه دوره‌های آموزشی توانمندسازی مدیران بیمارستانی با روش TOT،‌ ارتقاء كيفيت خدمات، افزايش بهره ‌وري بيمارستان‌هاي دولتي در حوزه منابع مالي، انساني و فيزيكي و همچنین افزایش رضايتمندی مراجعان، بعنوان اهداف اصلی برنامه ریزی و انجام این دوره های آموزشی محقق گردد.

شایان ذکر است دوره آموزشی مذکور به مدت چهار روز از تاریخ دوازدهم الی پانزدهم شهریورماه جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.