برگزاری نشست هماهنگی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی

نشست هماهنگی برنامه های ملی اقدام بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی با حضور دبیران و کارشناسان کارگرو ه های دبیرخانه طرح تحول  آموزش کلان منطقه 9 آمایشی برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این نشست دکتر اعتضاد رضوی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص سطوح ستادی، منطقه ای و دانشگاهی و درون دانشگاهی در برنامه اقدام ملی، نحوه تدوین و اهمیت  آن توضیحاتی را ارائه نمود.

در ادامه دبیران کارگروه ها ضمن ارائه گزارش عملکرد، به بیان  پیشنهاد  در خصوص برنامه های تدوین شده در سطوح مختلف پرداختند و مقرر شد پس از دریافت پیشنهادهایی از کارگروه ها و تصویب آن در اجلاس کلان منطقه9، موارد مصوب به معاونت آموزشی وزارت  ارسال گردد.