اعطای جایزه تحقیقاتی به پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد

وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه مقالات مروری گروه پزشکی، جایزه تحقیقاتی اعطا نمود.

به گزارش وب دا، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به سه پژوهشگر برتر در حوزه مقالات مروری گروه علوم پزشکی که در شاخص های مورد نظر بیشترین امتیاز را کسب کردندجایزه تحقیقاتی اعطا نمود، که دکتر امیر حسین صاحبکار عضو هيات علمي گروه زیست فناوری پزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد یکی از این پژوهشگران است.

بر این اساس از سوی نیماد «مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی» به این سه پژوهشگر جایزه تحقیقاتی یا «گرانت» ۲۵ میلیون تومانی اعطا می شود.

دکتر امیر حسین صاحبکار در این زمینه اظهار داشت: این جایزه بر اساس مقالات مروری نظام مند که طبق استنادات بیشترین استفاده را در گایدلاین ها و انتشارات بین المللی داشته است اهدا شده است.

وی در خصوص موضوع تحقیقاتش خاطر نشان کرد: بیشترین مقالات انجام شده در زمینه بیماری های قلبی و عروقی، آتروسکلروز و چربی خون و درمان های نوین دارویی بوده و در بخش های سلولی،مولکولی و حیوانی مورد بررسی قرار گرفته است.

دکتر امیر حسین صاحبکار که در ردیف دانشمندان یک درصد برتر جهان نیز قرار دارد و کسب عنوان برگزيده در جشنواره رازي،محقق جوان برگزيده سازمان اسلامي،آموزشي، علمي و فرهنگي ISESCO، انتخاب نماینده کشور ایران (National Lead Investigator) در "کمیته هیپرکلسترولمی فامیلی" انجمن آتروسکلروز اروپا ،محقق جوان تقدير شده توسط انجمن جهاني قلب، محقق برگزيده بنياد ملي نخبگان، رتبه اول کشوري اساتيد در جشنواره پژوهش هاي قرآني دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور و دریافت فلوشیپ فوق دکترای بیماری های کاردیومتابولیک از دانشگاه استرالیای غربی از ديگر عناوين علمي کسب شده وي به شمار مي رود.

# تقدیر وتشکردکتر وحیدرضاعارفی 1396-03-25 08:28
سلام،کسب رنبه های برتر علمی را به ایشان که باعث افتخار همه ما هستندواساتید بزرگ وارجمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد که بنده شاگرذکوچک محضردرس آنان بوده ام تبریک عرض می نمایم وامیدوارم که جناب آقای دکتر صاحبکار در ارتقاءمدارج علمی شان موفق وپیروز باشندوزحمات ایشان به نتایج عملی در درمان بیماریهای قلب وعروق خصوصا بیماریهای عروق کرونری قلب منجر شود تا رنج ودردی را که بیماران قلبی عروقی تحمل می کنند از جسم وروح آنان دور کرده وزندگی آنان رابه وضعیت عادی برگردانند.
پاسخ | پاسخ با نقل قول کردن | نقل قول