ارتقاء رتبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارزیابی وبومتریکس

در آخرین ارزیابی جهانی وبومتریکس، رتبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ارتقاء یافت و جایگاه چهارم را در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور کسب نمود.

به گزارش وب دا، مسئول واحد وب سایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در ارزیابی جهانی وبومتریکس که مرداد ماه سال جاری انجام شده است رتبه دانشگاه از 5 به 4 در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور تغییر و رتبه جهانی نیز از 1601 به 1448 ارتقاء یافته است.

بهروز هاشم نژاد خاطر نشان کرد: در رتبه بندی جدید درصد تاثیر پذیری برخی موارد در ارزیابی این دوره به شرح زیر نغییر یافته است.

در TRANSPARENCY(or OPENNESS) در سال 2017 رفرنس دهی مولفان قوی  به عنوان ملاکی اساسی اعلام شده است.

VISIBILITY در سال 2017 تغییر خاصی ننموده است.

PRESENCE در سال 2017 از 10 درصد به 5 درصد کاهش یافته است و جهت ارزیابی وب سایتها به اشتراک گذاری دامنه وب و تمام انواع فایل ها از جمله فایل های غنی مانند اسناد پی دی اف مورد بررسی قرار می گیرد.

EXCELLENCE(or SCHOLAR) در سال 2017 از 30 درصد به 35 درصد افزایش یافته است در این آیتم تاکید بر رفرنس در 26 رشته و 5 سال پی در پی شده است.