ارتقا رتبه جهانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی وبومتریکس

بر اساس نتایج اعلام شده توسط پایگاه رتبه بندی وبومتریکس در اسپانیا، دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانست در صعود 151 پله ای از رتبه 1601 به رتبه1450 ارتقاء یابد.

به گزارش وب دا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: بر اساس این رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از رتبه پنجم در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور به جایگاه چهارم صعود پیدا کرد.

دکتر محسن تفقدی خاطر نشان کرد: در این نظام رتبه بندی، وب سایت دانشگاه های جهان بر اساس شاخص های تعداد لینک های داده شده به سایت دانشگاه )شاخص (Impact با وزن50 درصد، تعداد صفحات ایندکس شده از سایت دانشگاه در گوگل)شاخص (Presenceبا وزن5 درصد و شاخص های پژوهشی مجموع استنادات ده پژوهشگر برتر دانشگاه به لحاظ استنادات  درGoogle scholar citations )شاخص(Openness با وزن10درصد  و مقالات نمایه اسکوپوس دانشگاه که به لحاظ استنادات جزء 10درصد برتر هستند)شاخص Excellence (با وزن35درصد  مورد ارزیابی و رتبه بندی شده اند.

وی تاکید کرد: در رتبه بندی اعلام شده(جولای2017)، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شاخص های Excellence، Presence و Impact  نسبت به رتبه بندی ژانویه2017، ارتقاء یافته است.