ژورنال Archives of Bone & Joint Surgery در لیست ده مجله برتر کشور قرار گرفت

بر اساس شاخص براساس شاخص SJR (SC imago Journal Rank) ژورنال  Archives of Bone & Joint Surgery دانشگاه علوم پزشکی مشهد در لیست ده نشریه برتر کشور قرار گرفت.

به گزارش وب دا، رییس مرکز تحقیقات ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت:همه ساله گروه تحقيقاتي بين المللي SC imago با بررسي وضعيت علمي کشورها و همچنين وضعيت علمي نشريات موجود در آنها اقدام به رتبه بندي کشورها و سطح علمي آنها مي کند. امسال ژورنال Archives of Bone & Joint Surgery از دانشگاه علوم پزشکي مشهد ، نیز در لیست مجلات برتر قرار گرفت.

دکتر حسین ابراهیم زاده خاطر نشان کرد: SC imago یکی از شاخص‌های توسعه‌یافته رتبه‌بندی مجلات علمی و کشورها مختلف در سراسر جهان است که  تحلیل و ارزیابی مجلات نمایه شده  در پایگاه اطلاعاتی Scopus از سال ۱۹۹۶ به بعد را در برمی‌گیرد.

سردبیر مجله و استاد مرکز تحقیقات ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درحال حاضر،جايگاه ژورنال ABJS  در حيطه تخصصي اش در سايمگو Scimago در Quartile2  یا به اختصارQ2  قرار دارد. معمولادرارزشيابي هاي مجلاتQ1وQ2 به عنوان مجلات پرامتيازبه شمارمي روند و بين 25 تا 50 درصد حيطه تخصصي مربوطه  قرار دارند.

مجله بین المللی ABJSبصورت دوماهنامه منتشر میشود. این مجله در نمایه های معتبر جهانی ای-اس-ای، پابمد و اسکوپوس اندکس می شود و اولین شماره ان در سال 2013 متشر شده است .

مخاطبان برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به اینجا مراجعه کنند.