فراخوان شرکت در جشنواره ایده برتر سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

جشنواره ایده برتر سلامت ویژه دانشجویان و اعضای هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، این جشنواره، با همکاری دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه و مجموعه ایران بنیان در ماه های مرداد، شهریور و مهر سال جاری ویژه دانشجویان و اعضای هیات علمی برگزار می شود.

برگزاری کارگاه های آموزش کسب و کار، ارائه ایده و طرح در حوزه سلامت و داوری ایده ها و معرفی نظرات برتر از جمله بخش های این جشنواره به شمار می رود.

ایده پردازی،مدل کسب و کار ،شناسایی نیازها و فرصت ها ،خلاقیت و مدل سازی،تیم سازی ،ثبت اختراع و مالکیت فکری، و مصاحبه با مشتری از جمله کارگاه هایی است که در این جشنواره برگزار می شود.

علاقمندان تا دهم مرداد ماه می توانند با مراجعه به نشانی iranbonyan.com/idebartar نسبت به نام نویسی اقدام نمایند.