بیش از سه هزار پرس غذا در وعده افطار دانشجویان توزیع می شود

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در ایام ماه مبارک رمضان بالغ بر دو هزار پرس غذا در وعده سحر و حدود سه هزار و 500 پرس غذا در وعده افطار میان دانشجویان خوابگاهی و غیر خوابگاهی دانشگاه توزیع  می شود.

دکتر امیر رضا صالح مقدم در گفت‌وگو با وب دا؛ در خصوص ارائه منوی غذایی و برنامه های فرهنگی دانشجویان در ایام مبارک ماه رمضان، گفت: حوزه دانشجویی فرهنگی دانشگاه با هدف گرامیداشت و تکریم فرا رسیدن ماه مبارک رمضان تمهیداتی را برای پاسخگویی به دانشجویان ساکن کوی پردیس دانشگاه جهت استفاده از فرائض و مواهب این ماه فراهم نموده است.

وی ادامه داد: در بخش اداره تغذیه علاوه بر دانشجویان ساکن در خوابگاه ها؛ دانشجویان غیر خوابگاهی نیز می توانند جهت دریافت وعده افطاری اقدام کنند.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراز داشت: منوی افطاری دانشجویان شامل یک وعده غذای گرم به انتخاب دانشجو از میان سه منوی غذایی ارائه شده به همراه شله زرد، فرنی، خرما، زولبیا، چای، پنیر، سبزی، نان، مغز گردو، کره و مربا می باشد.

دکتر صالح مقدم اظهار داشت: غذای سحری دانشجویان نیز که در هنگام دریافت وعده افطاری در اختیار هر دانشجو به شکل بسته بندی قرار می گیرد؛ یک وعده غذای گرم به انتخاب دانشجو از میان سه منوی غذایی به همراه ماست، سالاد و میوه است.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خاطر نشان کرد: دلیل ارائه پرس های بیشتر غذایی در وعده افطار، استفاده از این برنامه غذایی علاوه بر دانشجویان خوابگاهی از سوی دانشجویان غیر خوبگاهی است؛ که بر این اساس تمام دانشجویان غیر خوابگاهی دانشگاه نیز می توانند از وعده افطاری سلف دانشگاه استفاده کنند.

دکتر صالح مقدم تصریح کرد: در این میان برخی دانشجویان دارای شرایط ویژه و یا دانشجویان متاهل نیز می توانند علی رغم اسکان در فضای خوابگاهی دانشگاه و مشهدی بودن از وعده غذایی سحر نیز استفاده کنند؛ که بر اساس آمار به دست آمده 100 دانشجو با شرایط خاص از این امکان بهره مند شده اند.

وی در بخش دوم صحبت های خود به برگزاری برخی برنامه های فرهنگی اشاره کرد و افزود: برنامه های فرهنگی در فضای خوابگاهی نیز با مدیریت فرهنگی دانشگاه، بخش فرهنگی خوابگاه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه اجرا می شود.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراز داشت: در این ایام مبارک معمولا کارشناسان مدیریت فرهنگی جهت پوشش برنامه های فرهنگی در فضای خوابگاهی مستقر می شوند و روحانیون آقا و خانم تحت عنوان مبلغ و مبلغه در محیط های خوابگاهی پاسخ به مسائل شرعی و طرح مسائل فرهنگی را دنبال می کنند.

دکتر صالح مقدم تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان نماز جماعت در مسجد کوی پردیس دانشگاه و نمازخانه های خوابگاه به دلیل استقبال دانشجویان دایر خواهد بود.

وی افزود: شب های جمعه از ساعت 8:30 دقیقه شب و پس از فریضه نماز مغرب؛ هشت اتوبوس شامل دو اتوبوس دانشجویان پسر و شش اتوبوس دانشجویان دختر از محل کوی پردیس دانشگاه دانشجویان را جهت زیارت حرم مطهر امام هشتم(ع) به حرم منتقل و ساعت 11 شب به محل خوابگاه باز می گردانند.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: قرائت قرآن کریم، سخنرانی، مداحی و قرآن به سر گرفتن نیز از برنامه های ویژه شب های قدر است که هر ساله با استقبال اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در مسجد الزهرا(س) کوی پردیس برگزار می شود.