برگزاري نشست هماهنگي انجام پروژه هاي عمراني تابستان درکوي پرديس دانشگاه

با حضور جمعی از مسئولان، نشست هماهنگي و برنامه ريزي، اجرای پروژه هاي عمراني تابستان پرديس دانشگاه  علوم پزشکي مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، مدير دانشجويي دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست ضمن توضيحاتي در خصوص اقدامات انجام شده در سالهاي گذشته گفت: با توجه به نياز ابنيه اي پرديس به بهسازي و تعمير، امسال نيز تغييراتي در سالنهاي غذاخوري و خوابگاههاي دانشجويي بايد انجام شود.

صالح مقدم افزود: اولويت هاي کاري در سه حوزه خريداري و نصب ديگها و منابع موتورخانه هاي خوابگاهها، بهسازي سيستم فاضلاب و لوله کشي شوفاژها در خوابگاههاي دانشجويي بهارستان يک و گلستان پیگیری خواهد شد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته تغييراتي در آشپزخانه سالن غذاخوري پرديس انجام شد که اهم آن تخريب و ساخت مجدد دوسردخانه زير صفر و بالاي صفر و همچنين احداث سردخانه سوم زير صفر بود اظهار داشت:  با توجه به فرسودگي سيستم فاضلاب و کف آشپزخانه، مقرر است تعويض سنگ فرش کف آشپزخانه، تغيير سيستم فاضلاب ، افزايش فضاي اتاق کار گوشت و ارتقاء  سيستم اطفاء حريق در سالن غذاخوري پرديس انجام شود.

در ادامه این نشست با نظارت مدير فني دانشگاه، پيمانکاران فعاليت هاي مختلف تعيين و مقرر گرديد تا قبل از سال تحصيلي جديد، عمليات ساختماني به پايان برسد.

در پايان ، مديران از سالن غذاخوري پرديس و خوابگاه بهارستان 1 بازديد نمودند.