هیچ دانشجویی در صف انتظار خوابگاه قرار نمی گیرد

اجرای طرح بهسازی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهدمدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت:  هیچ دانشجویی در انتظار دریافت خدمات خوابگاهی قرار نمی گیرد و تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی و شهریه پرداز امکان استفاده از خوابگاه را دارا هستند.

به گزارش وب دا، دکتر صالح مقدم گفت: در حوزه معاوت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در سه سال گذشته تحولات زیرساختی جدی در چهار حوزه مدیریت دانشجویی، مدیریت فرهنگی، مدیریت تربیت بدنی و مدیریت سلامت و مشاوره دانشجویی صورت پذیرفته است.

وی ادامه داد: در حوزه مدیریت دانشجویی تحول ویژه ای در حوزه ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان دانشگاه فراهم شده است و بیش از 10 هزار دانشجوی دانشگاه از خدمات تغذیه ای با کیفیت و استاندارد مناسب برخوردار هستند.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز داشت: می توان مدعی شد دانشگاه علوم پزشکی مشهد برتر از دیگر دانشگاه های تیپ یک به ارائه خدمات تغذیه ای به دانشجویان با قیمت مصوب دانشگاه می پردازد.

دکتر صالح مقدم بیان داشت: سلف غذاخوری دانشجویی دانشگاه با گنجایش مناسب و غذای دانشجویی با کیفیت بسیار بالایی ارائه می شود و این در حالی است که در حوزه خوابگاه ها یک نفر دانشجوی پشت خط اسکان خوابگاهی وجود ندارد.

وی ادامه داد: با مساعدت معاونت توسعه دانشگاه در تابستان جاری به شکل فشرده بازسازی هفت هزار متر مربع ساختمان خوابگاهی با هزینه ای بالغ بر دو میلیارد تومان در حال انجام است به نحوی که کلیه فرش ها و یخچال های اسکان دانشجویان تعویض شده اند و هتلینگ ویژه در خدمات خوابگاهی دانشگاه اتفاق خواهد افتاد.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  بیان داشت: در حوزه خدمات فرهنگی نیز خدمات ویژه ای در حال ارائه است و در حال حاضر تمامی تشکل ها در فضای دانشگاه می توانند به شکل قانونمند فعالیت های اجتماعی و سیاسی داشته باشند.

دکتر صالح مقدم گفت: نشریات متفاوتی از گرایشات سیاسی با رعایت اصول و مقررات اداره می شوند و سرویس های خدماتی، اجتماعی و سیاسی برای همه دانشجویان فراهم شده است.

وی اضافه کرد: امکانات ویژه ای در حوزه تربیت بدنی در خصوص ترمیم زمین چمن، بازسازی ساختمان ورزشی سرپوشیده و مجموعه آبی دانشگاه در حال انجام است.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت: همه دانشجویان دانشگاه به لحاظ سلامت جسمانی و روانشناختی دارای پرونده سلامت بوده و افرادی علاقمند جهت رفع مشکل خود به مشاورین دانشگاه معرفی می شوند.

دکتر صالح مقدم در پایان گفت: تعاملات مثبتی بین مسئولان ارشد دانشگاه و مسئولین استان وجود دارد و شاهد رشد مضاعف رفتار فرهنگی دانشجویان دانشگاه هستیم.