بازديد رئيس دانشگاه از مراحل بازسازي سلف و خوابگاههاي دانشجویی پرديس

ریيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد، از مراحل بازسازي خوابگاههاي دانشجويي و سالن غذاخوري پرديس دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش وب دا، در اين بازديد، دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه،  صالح مقدم مدير دانشجويي و دکتر شاکري مدير فرهنگي دانشگاه ، از نزديک در جريان روند کار ، مراحل پيشرفت و اقدامات انجام شده  قرار گرفتند.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این بازدید با اشاره به اجرای طرح بهسازی و بازسازی تاسیسات خوابگاه های دانشجویی کوی پردیس اظهار داشت: با تصویب هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با همکاری مدیریت فنی دانشگاه، طرح تخریب، بهسازی و بازسازی تاسیسات زیربنایی از جمله سامانه های گرمایش و سرمایش، سیستم فاضلاب، سرویس های بهداشتی و آشپزخانه خوابگاه های 550 نفری دخترانه بهارستان و 450 نفره پسرانه گلستان در کوی پردیس دانشگاه به اجرا در آمده است.

وی مدت اجرای پروژه را تا پایان شهریور ماه اعلام کرد و گفت: تمامی این پروژه ها بر اساس استانداردهای خوابگاهی و به منظور افزایش رفاه دانشجویان اجرا می شود.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بهسازی آشپزخانه سلف دانشجویی پردیس دانشگاه نیز در دستور کار قرار گرفته است اظهار داشت: با توجه به فرسودگی محل طبخ غذا سلف دانشجویی نیاز به بازساری داشت که این پروژه نیز در حال اجراست و تا نیمه شهریور به اتمام خواهد رسید.

صالح مقدم خاطر نشان کرد: برای اجرای این پروژه ها 20 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: با حمایت معاونت توسعه دانشگاه، اقلامی از جمله فرش، موکت، تلویزیون، یخچال و میز و صندلی مطالعه نیز برای خوابگاه ها تهیه شده است که به محض اتمام طرح بهسازی، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.