توسعه خدمات رفاهی و فرهنگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

پذیرش یک هزار و 700 دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی مشهدمدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در تابستان سال جاری با هزینه ای معادل دو میلیارد تومان کار بازسازی و بهسازی تاسیسات، سیستم های گرمایشی و سرمایشی و ... خوابگاه های دانشجویی صورت گرفته است.

امیررضا صالح مقدم با عرض تبریک به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت 16 آذر روز اکرام دانشجو در گفتگو با وب دا گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه های تیپ یک کشور با بیش از 800 عضو هیات علمی و بیش از نه هزار دانشجو در رشته و مقاطع مختلف تربیت نیروی انسانی گروه پزشکی را برعهده دارد.

وی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد حدود نزدیک به دو هزار و 500 دانشجو در خوابگاه های دولتی پردیس دانشگاه اسکان دارند که با فراهم آمدن امکانات و تجهیزات مناسب خوابگاهی یکی از مناسب ترین سیستم های اسکان دانشجویی را در مقایسه با دانشگاه های علوم پزشکی سایر استانها به دانشجویان ارائه می دهد.

صالح مقدم اذعان داشت: در تابستان سال جاری با هزینه ای معادل دو میلیارد تومان کار بازسازی و بهسازی تاسیسات، سیستم های گرمایشی و سرمایشی، رنگ آمیزی، سیستم اطفاء حریق، تعویض کف پوشها، یخچالها و تلویزیون های خوابگاه های دانشجویی انجام گرفته است.

وی با بیان اینکه در بخش تغذیه دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد اولین دانشگاه کشوری در دانشگاه های وزارت بهداشت می باشد، تصریح کرد: سه منوی غذایی گرم در وعده های صبحانه، نهار و شام و سبد غذایی لبنیات، سبزیجات، میوه جات و پروتئین سفید و قرمز همراه با وعده های غذایی با قیمت مصوب وزارت خانه به دانشجویان ارائه می شود.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اذعان داشت: دو سالن غذاخوری که در محل های پردیس دانشجویی و سلف مرکزی در خیابان دانشگاه قرار دارد در وعده صبحانه حدود دو هزار، نهار چهار هزارو 500 و شام حدود سه هزار پرس غذا آماده می شود.

وی در ادامه افزود: در واحد تغذیه دانشجویی دانشگاه با تعمیر و بهسازی محیط های فیزیکی آشپزخانه ها و سالن های توزیع غذا و تعویض ظروف غذاخوری تلاش شده است شرایط مناسبی برای توزیع غذا در محیط مناسبی برای دانشجویان آماده شود.

صالح مقدم به دیگر اقدامات و امکانات اشاره و بیان کرد: در اداره رفاه دانشجویی امکانات مناسبی برای ارائه وام های تحصیلی از جمله وام ضروری، مسکن و ازدواج به دانشجویان دانشگاه ارائه می شود هم چنین از طریق صندوق قرض الحسنه دانشجویی دانشگاه که از منابع اساتید خیر دانشگاه فراهم شده است تسهیلات مالی به دانشجویان نیازمند دانشگاه بمدت مازاد بر وام صندوق رفاه دانشجویی ارائه می شود.

وی اذعان داشت: هم چنین در اداره حمل و نقل دانشجویی دانشگاه با هزینه ماهانه بالغ بر 80 میلیون تومان کار جابجایی رایگان دانشجویان از محل پردیس دانشجویی به مقصد بیمارستان ها و دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی مشهد بصورت مداوم و مستمر از ساعت 7 صبح الی 9 شب بصورت هر ساعت جابجایی صورت می پذیرد.

صالح مقدم با بیان اینکه در بخش فرهنگ دانشگاه زمینه هایی برای فعالیت های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و هنری دانشجویان فراهم شده است، تصریح کرد: چهار تشکل سیاسی، بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان، جامعه اسلامی دانشجویان و جهاد دانشگاهی مسائل مربوط به فعالیت های سیاسی و اجتماعی دانشجویان را پیگیری می نماید.

وی اذعان داشت: ده ها کانون فرهنگی و هنری در حوزه های شعر، تئاتر امور خیریه زمینه مشارکت هنری دانشجویان را در دانشگاه فراهم نموده و نیز در بخش نشریات دانشجویی بیش از 20 نشریه دانشجویی با مشارکت دانشجویان در سطح دانشگاه فعالیت موثری را انجام می دهند.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: لازم به ذکر است با تشکیل شوراهای صنفی دانشجویی در همه دانشکده ها و خوابگاه های دانشجویی خود دانشجویان در پیگیری و توسعه خدمات رفاهی و صنفی مرتبط با مسائل رفاهی و صنفی با مدیران همکاری می نمایند.

صالح مقدم تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف توسعه کمی و کیفی خدمات رفاهی دانشجویان مبادرت به تعمیر و بازسازی اساسی سلف های تغذیه دانشجویی دانشگاه و صنعتی سازی پخت غذا نموده هم چنین با انعقاد قرارداد ساخت یک خوابگاه 500 نفره جدید در محوطه پردیس دانشجویی دانشگاه شرایطی را برای توسعه کیفی خدمات اسکان دانشجویان دنبال می نماید که به زودی مراحل ساخت آن آغاز خواهد شد.

IMAGE
گذری بر رخداد ۲۳ آذر ۱۳۵۷ مشهد ( پنج شنبه, 23 آذر 1396 )